Ezra Show tv’nin yeni dizisi

Ezra  Show tv’nin yeni dizisi

Ezra Show tv’nin yeni dizisi Ezra Show tv’nin yeni dizisi Show TV’de ekrana bomba gibi düşecek yeni bir dizi başlıyor. Gazze’li genç bir kızın hayatının konu edildiği “Ezra” çok yakında Show TV’de. Dizinin başlayacağını duyan çok sayıda kişi ise, şimdiden sosyal medyada hayran kitlesi oluşturmaya başladı.

Çekimleri devam eden “Ezra” isimli dizinin başrollerinde oynayan İsmail Filiz ve Yusuf Çim iki zıt karakteri canlandırıyor. Dizide; ‘Çahangir Hüseyinov’ karakterini İsmail Filiz, ‘Mustafa’ karakterini Yusuf Çim canlandırıyor. Yusuf Çim ve İsmail Filiz’in fanları ise, şimdiden sosyal medyada büyük bir hayran kitlesi oluşturdu. Dizinin fanları, sosyal medyadan takip edip setlere giderek oyuncuları görmeye çalışıyor.

Leo Production’ın yapımcılığını üstlendiği sürprizlerle dolu dizi ‘Ezra’, yakında Show TV ekranında izleyiciyle buluşacak. Show TV’nin sürpriz projelerinden birisi olan Ezra’nın oyuncu kadrosu da bomba gibi! Başrollerinde, Yusuf Çim, Rüveyda Öksüz, İsmail Fliz, Zeynep Koltuk, Asuman Dabak gibi oyuncuların rol aldığı ‘Ezra’, bu sezonun en iddialı dizileri arasında yer alıyor.

EZRA DİZİSİ 2. FRAGMAN-YENİ

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.