Evli ve Öfkeli 27. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor

20.04.2016
80
Evli ve Öfkeli 27. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor

Evli ve Öfkeli 27. yeni bölüm fragmanında işler karışıyor Evli ve Öfkeli son bölümde, Tarık, Dilek ile ilgili kararını açıklamak için Mervenin okuluna gider ancak Mervenin herkesi ayağa kaldıracak başka bir sürprizi vardır. İşte Evli ve Öfkeli 27. yeni bölüm fragmanı ve son gelişmeler.

Başrollerinde Birce Akalay, Ebru Cündübeyoğlu, Sarp Akkaya, Yıldız Çağrı Atiksoy ve Ayça Erturan gibi isimler yer alan Evli ve Öfkeli 26. son bölümde Esra ve Muratın kavuşmasıyla herkes mutludur ancak gelen haber bomba etkisi yaratır. Merakla beklenen Evli ve Öfkeli 27. bölüm fragmanı ve son gelişmeler haberimizde.

EVLİ VE ÖFKELİ 27. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

EVLİ VE ÖFKELİ 26. BÖLÜM ÖZETİ

Mine ve Cenk balayında yeni hayatları için pembe planlar yaparken Cenkin ailesinin de onlarla ilgili detaylı planları vardır. Esra ve Murat müfettiş yüzünden ilişkilerinin başında gerilmişlerdir. Birbirlerine tekrarlanmaması için söz verirken yeni maceralara yol aldıklarından habersizdirler. Deniz sayesinde Cihana gelen single teklifi, Serayın her şeyi yanlış değerlendirmesiyle sonuçlanır. Tarık, Merve ile yaşadıklarından oldukça üzgündür. Tarık, Dilek ile ilgili kararını açıklamak için Mervenin okuluna gider ancak Mervenin herkesi ayağa kaldıracak başka bir sürprizi vardır.

BAŞROL OYUNCULARI

Birce Akalay (Esra)

Polis. Erkeksi, sinirli, hırçın, işkolik, inatçı, kararlı. Babası da emniyetin efsane müdürlerinden, saygı duyulan biri. Dilekin mahalleden çocukluk arkadaşı Cihanla evli.

Ebru Cündübeyoğlu (Seray)

Popüler bir dizi oyuncusu. On parmağında on marifet var. Kibirli, alaycı, eğlenceli, inatçı, tuttuğunu koparan biri. Macitle evli.

Yıldız Çağrı Atiksoy (Mine)

Dilekin ablası. Doktor. Naif, kibar, akıllı, sakin, mantıklı. Tek istediği bir çocuk sahibi olabilmek.

Ayça Erturan (Dilek)

Enginin karısı, Mervenin annesi… Tatlıya düşkün, kilolu bir ev kadını… Tatlı, sempatik, komik, çocuksu, yardımsever ve her zaman pozitif.

Sarp Akkaya (Murat)

Esranın ortağı. Esraya sinir oluyor. İlk başta onun ayağını kaydırmaya çalışıyor ama zamanla ondan etkilenmeye başlıyor. Maço, kaba saba biri.

Serkan Altunorak (Tarık)

Ünlülerin spor eğitmeni… Çok yakışıklı, çekici, karizmatik, çapkın bir adam.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.