Everton Birmingham maçı canlı izle

09.03.2011
69
Everton Birmingham maçı canlı izle

Everton Birmingham maçı canlı izle Everton Birmingham maçı canlı seyret Everton Birmingham maçını canlı izle Everton Birmingham canlı izle Everton Birmingham maçı izle

Everton Birmingham maçı canlı izle Everton Birmingham maçı canlı seyret Everton hafta sonunda deplasmanda Newcastle’ı 2-0 yenerek çok önemli bir 3 puan aldı. Sahasında 5 maçtır kaybetmeyen Everton istikrarsız grafiğine rağmen toparlanma sinyalleri veriyor. Takımda önemli eksikler olmasına rağmen bunu hissetmediler. Özellikle orta sahanın iki temel direği Cahil ve Felliani olmamasına rağmen Leon Osman hem attığı golle hem de oynadığı futbolla yıldızlaştı. Bu maçta da Arteta’ya çok iş düşecek.

Birmingham Lig Kupasını kazanmanın rehavetiyle geçen hafta ligde sahasında WBA karşısında 3-1 kaybetti ve düşme potasına iyice girdi. Bu sanıyorum kendilerine gelmelerini sağlamıştır. Ligde son 2 maçı da kaybeden Birmingham artık puan almak zorunda. Ligin ilk yarısında oynanan maçı deplasmanda Everton 2-0 kazanmıştı. İki takım arasında oynanan son 5 maçtan 3’ü ise berabere bitti.

Bu maçta Everton’a güvenmek isterim ama bu sezon onlara ne zaman güvensek bu güveni boşa çıkardılar. Ben fazla gol olacağını düşünmüyorum ve önceliği alta veriyorum. Sonrasında sistemciler için beraberlik daha fazla kazanç getirebilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.