Eve Dönüş 17. yeni bölüm için heyecan dorukta

03.02.2016
74
Eve Dönüş 17. yeni bölüm için heyecan dorukta

Eve Dönüş 17. yeni bölüm için heyecan dorukta Ekranların fırtınalar estiren dizisi Eve Dönüşte silahlar yine susmuyor! Bu akşam ekrana gelecek olan Eve Dönüş 17. yeni bölüm fragmanı izleyiciyi heyecanlandırdı. Aşk ve gerilim dolu bölümleriyle tüm dikkatleri üzerine çeken Eve Dönüş 17. yeni bölüm için heyecan dorukta

Atvde bu akşam yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek olan Eve Dönüş dizisi için heyecan dorukta. Nefes kesen sahneleriyle gündemden düşmeyen Eve Dönüş dizisi merakla beklenen 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide neler olacağını merak edenler için hazırlamış olduğumuz bu haberde tüm detaylara ulaşabilirler.

Başrollerini Cansel Elçin ve Dilşad Çelebinin paylaştıkları sevilen dizi Eve Dönüş yeni bölümü bu akşam saat 20:00da Atvde.

EVE DÖNÜŞ 17. BÖLÜM ÖZETİ

Leyla (Pınar), kardeşi olduğunu öğrendiği Arasın, Vedatı öldürmesi üzerine şok üstüne şok yaşar. Leylanın Arası korumasına anlam veremeyen Yusuf, Leyla ile kavga eder. Ardı ardına yaşanan kötü olaylar Leylanın aklını başına getirir. Leylanın, Elifi Cananın eline bırakmaya niyeti yoktur. Kızına kavuşmak için velayet davası açar. Avukat, Leylanın evli olmasının mahkemede avantaj olabileceğini söyleyince, Leyla Yusufa evlenme teklifi eder. Kürşat, Cananın verdiği ilaçların etkisiyle kendini kaybeder, kızının hayatını tehlikeye atar, daha sonra Meryeme saldırır. Kürşatın alkol problemi ve Cananın Arasla basının diline düşmesi, dava için Leylanın elini güçlendirir. Sonuçta her şey Elifin kimi seçeceğine bağlıdır. Leyla, Elifin kendisini seçeceğinden emindir. Elifin aklını çelmek için cici anne numarasının yetmeyeceğini anlayan Canan ise korkunç eziyetlerine geri döner!

EVE DÖNÜŞ 17. BÖLÜM FRAGMANI – İZLE

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.