Esra Erol evlilik programını bırakıyor mu?

14.10.2016
79
Esra Erol evlilik programını bırakıyor mu?

Esra Erol noktayı koydu! İzdivaç programını bırakacak mı? Ünlü televizyoncu Esra Erol evlilik programını bırakacak mı sorusuna açıklık getirdi

ESRA EROL BIRAKIYOR MU?

Sık sık Zuhal Topal ile yaşadığı polemikle gündeme gelen Esra Erol bir cümle etti ‘bırakıyor’ dedikodusu çıktı. Esra Erol’un söylenti çıkaran söze “Yoruldum ve önemli bir karar aldım” lafıydı. Bu sözden yola çıkan Milliyet Gazetesi televizyon eleştirmeni Sina Koloğlu ünlü sunucunun ekrana veda edeceğini öne sürdü. Peki öyle mi? Esra Erol konuştu.

Esra Erol bugün ‘bırakıyor’ söylentilerine yanıt vermek için Kanal D ekranlarında Renkli Sayfalar programına bağlandı. ‘Yoruldum ve önemli bir karar aldım’ sözüne açıklık getiren Esra Erol bunun yeni bir proje olduğunu söyledi.

EVLİLİK PROGRAMI BİTİYOR MU?

Esra Erol’un yeni projesi ayrı bir program değil. Mevcut evlilik programının içinde yer alacak bir bölüm olacak. Programın içeriği yardım olacak.
Eşi Ali Özbir’in hastalığı sebebiyle hastanede olan Esra Erol, Kanal D ekranına canlı yayınla bağlandı. Esra Erol ayrılık haberleriyle ilgili flaş açıklamalar yaptı ve şunları söyledi;

“Yok programı bırakmıyorum. Hepsini aynı anda yapabilecek enerjim var. İnsanlara dokunmayı seviyorum. Beni çok mutlu eden gelişmeler var”

YENİ BİR PROGRAM

Bundan sonra çok daha güzel şeyler olacak. Çok güzel bir sosyal sorumluluk projem var. Bu programı destekleyecek insanlara iyi gelecek bir şey. Grubum da bu anlamda arkamda Genel müdürüm arkamda ve bunu destekliyor.

Yaptığım işin arkasındayım. Üzerine daha güzel şeyler koyma düşüncesindeyim. Öyle de olacak allah nasip ederse.

BAŞKA KANALLARA TRANSFERLER

Artık öyle şeyler olmayacak. Adaylar kendi programları ve kendi yayınlarında devam edecekler.

EVLİLİK PROGRAMIYLA İLGİLİ KARARI NE?

Evlilik programıyla ilgili aldığım karar programın içinde sosyal sorumluluk kısmı açılması. Bunun için çok şükür reyting endişem yok.

BENİ KALBİM YÖNETİR

Beni hep kalbim yönettiği için önceliğim orada samimiyeti verebilmek. 10 yıldır Esra Erol markası yarattıysam hissettiklerimi ekrana yansıttığım için seyirci beni sevdi evinin kızı kabul etti.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.