Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

29.10.2010
85
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Salı akşamları ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde Suzi ve Handanın saldırıya uğradı. İlyas tüm çabalarına rağmen Handan ve Suzinin vurulmasına engel olamadı. Alparslan yaşananların acısını kalbine gömerken ihanet ateşi ile yanıp tutuştu. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölüm fragmanında olayın sır perdesi aralanacak mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Salı akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek olan dizide Alparslan ve Hızır arasındaki çatışma nasıl sonuçlanacak merak konusu. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yaşananlar..

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Suzi için kurulan tuzağın kurbanı Handan olmuştur. İlyas her ne kadar evdeki kadınları koruyabilmek adına büyük gayret sarf etmiş olsa da planlanan eylemin büyüklüğü karşısında çaresiz kalır. CIA ile hareket eden İstihbarat içindeki unsurlar her yere sızmışlardır ve bu düşmanlarla başa çıkmak kolay olmayacaktır. Çıkan çatışmanın izlerinden bu hainlerle ilgili fikir sahibi olan Davut ile Nevzat operasyon için düğmeye basarlar.

Suzi ve Ünal yapılan eylemler üzerine düşündüklerinde onlardan bir adım önde olan düşmanlara, yakın çevreden birilerinin muhbirlik yaptığını sezerler. İçlerinde Davutun eviyle birlikte Çakırbeyli ailesinin de dinlenmesini sağlayan bir hain vardır. Hızır yaşanan felaketlerin sorumlusunun kim olduğunu öğrendiğinde yıkılır. Bu aldatılmışlıkla nasıl yaşayacağını bilemez. Tüm sevdiklerini birer birer kaybeden Alparslanın artık plan yapacak gücü kalmaz. Bastırdığı duygular şiddete dönüşür.

Ondan hiç beklenmeyecek fevri çıkışları ileride başlarına gelebilecek belaların nedeni olacaktır. Ceylana ablasıyla ilgili kötü haberi verme görevi yine Meryeme düşer. Kızı Esranın hayatından endişe eden Nadide ise İlyası bir seçim yapmaya zorlayacaktır. Yaşananlardan kendini sorumlu tutan İlyas hayati bir kararın eşiğindedir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.