Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. bölüm de Hızır yeni planı

09.12.2016
78
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. bölüm de Hızır yeni planı

ATV ekranında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana gelen son bölümde Çakırbeyli ailesi Hızır Ali sürprizi ile şoke oldu. Salı akşamları ekrana gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmazda Hızır öğrendiği gerçek karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. aşk, intikam, dram yüklü senaryosu ile izleyenleri kendine hayran bırakan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ünal da Özer ve Özkan üzerinden devletle pazarlığa oturdu. Hızır ise eylemlerini hızlandırma kararı alır.

Raci Şaşmazın yapımını üstlendiği başrollerini Oktay Kaynarca ve Deniz Çakırın paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. yeni bölümü ile 13 Aralık 2016 Perşembe akşamı saat 20:00da ATVde.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 51. BÖLÜM FRAGMANI
(Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberimizdeki yerini alacaktır.)

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 50. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde, Ceylan yıllarca sakladığı sırrını Çakırbeyli ailesiyle paylaşmıştır. Hızır Aliyi ailenin kabullenmesi hiç de kolay olmayacaktır. Her gün yeni bir sorunla başa çıkmak zorunda kalan Meryem bu kez yuvasının yıkılacağından endişe etmektedir. Pek de iyi bir sicili olmayan Hızır Alinin Çakırbeyli ailesine katıldıktan sonra kendine nasıl bir yol seçeceği de merak konusudur… Bunca sorunun arasında Zeyno için kendi derdinden önemlisi yoktur. Gözünü karartır ve çok büyük bir hata yapmanın eşiğine gelir. Köşeye sıkışan Özkan yeni planlarını devreye sokmak için kolları sıvar. Bu sırada Ünal da Özer ve Özkan üzerinden devletle pazarlığa oturacaktır. ?Gülmezler çetesinin eylemlerinden bunalan Hızır eylemlerini hızlandırma kararı alır fakat Salih Gülmez, Hızırı bitirmek için çoktan harekete geçmiştir bile.

Oktay Kaynarca
Hızır Çakırbeyli

Annesi ona Hızır diye hitap ediyor, alemde Hızır Reis olarak anılıyor ve sevenleri ona Çakır diyor. Çakırın hayatını değiştiren olay ise ağabeyi Ömerin hasımları tarafından öldürülmesidir. Çok sevdiği ağabeyinin ondan istediği tek şey olan mühendis olmayı rafa kaldırıp, ağabeyinin intikamını alarak önce cezaevine sonra yeraltı dünyasına giriyor. Hızır eski kulağı kesiklerdendir, her şeyi duyar… İçindeki ses ona en büyük olacağını söylüyor ama bir taraftan da diyor ki hiçbir şey eskisi gibi olmayacak…

Rol Aldığı Diziler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (2015) – Hızır Çakırbeyli
Adanalı (2010) – Yavuz

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.