Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. bölüm fragmanı yayında!

03.03.2016
68
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. bölüm fragmanı yayında!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. bölüm fragmanı yayında! Atvnin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Hayranlarının büyük ilgisine mazhar olan dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü ile yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek. İşte o ayrıntılar

Aksiyon, aşk ve güç mücadelesi ile örülü olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümlerinde sıra dışı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyicilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Dizinin başrollerini Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Müjde Uzman paylaşıyor. Ayrıca Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya, Tuna Orhon, Hakan Karahan gibi birbirinden başarılı isimler dizide yer alıyor. Heyecanla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanı ve son bölümünde yaşananlar haberimizde.

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 26. BÖLÜM FRAGMANI

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Boşanma konusunda direten Meryemin karşısında Hızırın sabrı tükenir. Meryem çocuklarını da alıp gitmek ister fakat Hızır engeline takılır. Yalnız girdiği evden yalnız çıkacaktır. Amacı ailesini bölmeye çalışmanın aksine bir arada tutmak iken elinde bavuluyla kalakalır. Nazlı ise oğlunun sünneti bahanesiyle ailenin yakın çevresini evinde ağırlayarak insanlara kendini kabullendirme gayesine neredeyse ulaşır. Tüm ailenin yıkılmasına sebep olan ayrılık Nazlının elini kuvvetlendirecek midir? İlker, Viktorun planlarını uygulamaya devam ederken Hızır ailesinin canına kasteden adamları bulmaya çok yaklaşmıştır. Şüphelerinden emin olmak adına Ünal Kaplandan toplantı talep eder; fakat ticaret yapmak yerine sadece birbirinin arkasından iş çevirenlerin olduğu masada hiç ummadığı bir tavırla karşılaşacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.