Eskişehirspor Trabzonspor Maçını Canlı izle

22.04.2011
77
Eskişehirspor Trabzonspor Maçını Canlı izle

Eskişehirspor Trabzonspor Maçı Canlı izle Eskişehir Trabzon Maçı Canlı Seyret LİG TV İZLE Eskişehirspor Trabzonspor Maçını Canlı izle Eskişehirspor Trabzonspor Canlı izle Eskişehirspor Trabzonspor Maçı izle Eskişehir Trabzon Maçı Canlı izle

İlk yarıda bordo mavililerin 6 maçlık galibiyet serisine son veren Eskişehir, bugün yine 6 maçtır kazanan Trabzonspor’u evinde ağırlıyor. Kritik virajda Sabah Spor yazarlarına Trabzon’un kazanması halinde ligde nelerin değişebileceğini sorduk

Süper Lig’de 30. hafta bugünkü Eskişehirspor-Trabzonspor maçıyla start alıyor. Zirvede Fenerbahçe ile kıyasıya bir şampiyonluk yarışına giren Trabzonspor, ligin bitimine 5 hafta kala en kritik maçlarından birine çıkarken, tüm planlarını 3 puan üzerine yapıyor. Sabah Spor yazarlarına iki puanlık avantajı da bulunan bordo-mavililerin Eskişehirspor’u yenmesi halinde şampiyonluk şansının ne ölçüde artacağını sorduk. Süper Lig’in son 6 haftasında sırasıyla Beşiktaş’ı 2-1, Kasımpaşa’yı 1-0, Gençlerbirliği’ni 2-1, Konyaspor, Galatasaray ve Bursaspor’u da 1-0’lık sonuçlarla dize getiren bordo-mavililer, bugün Eskişehirspor’u yenmesi halinde üst üste 7. maçını kazanarak bu sezon bir ilk yaşayacak.

Spor Toto Süper Lig’de 30. haftanın açılış maçında lider Trabzonspor deplasmanda, Eskişehirspor karşısına çıkıyor. Trabzonspor’un belki de kalan en zor maçı Eskişehir deplasmanı olacak. Bu maçın kazanılması halinde şampiyonluk yolu çok daha fazla açılacak. Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Serkan, Onur ve Tayfun bu maçta forma giyemeyecek.

Evinde Fenerbahçe’ye kaybeden Eskişehirspor, geçtiğimiz hafta Antalya deplasmanından 2-2’lik sonuçla 1 puanı çıkardı. Antalyaspor son dakikalarda daha baskılı olsa da Es-Es biraz da şansının yardımıyla mağlubiyetten kurtuldu. Kırmızı-siyahlılarda sakatlıkları bulunan Diego ve Pele’nin forma giymesi beklenmiyor.

İki takım arasında zorlu bir mücadele olacak. Trabzonspor bir çok maçını 1-0’lık sonuçlarla kazanıyor, Eskişehirspor da genellikle kolay gol yemiyor. Bu nedenle 2,5 gol altı bahsi mantıklı gözüküyor. Ama benim gibi sonuç bahsini denemek isteyenlere önerim Trabzonspor galibiyeti olacak.

* Eskişehirspor son 3 mçıı kazanamadı (2B-1M).

* Eskişehirspor evnde son 8 lig maçının 6’sını kazandı (1B-1M).

* Eskişehirspor’un son 3 maçı ÜSt ve TGS 4-6 arlığında bitti.

* Trabzonspor son 6 maçını kazandı. Son 10 maçını kaybetmedi (8G-2B).

* Trabzonspor deplasmanda son 5 maçını kazandı.

* Trabzonspor’un son 3 maçı ALT ve TGS 0-1 aralığında bitti.

* Eskişehirspor ile Trabzonspor arasındaki son 7 maçın 5’i ÜST bitti.

* Trabzonspor son 8 maçta Eskişehirspor’u 6 kez yendi (1B-1M)…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.