Eskişehirspor Rubin Kazan maçını canlı izle

29.03.2011
80
Eskişehirspor Rubin Kazan maçını canlı izle

Eskişehirspor Rubin Kazan maçını canlı izle Eskişehirspor Rubin Kazan maçını canlı seyret Eskişehirspor Rubin Kazan maçı canlı izle Eskişehirspor Rubin Kazan canlı izle Eskişehirspor Rubin Kazan maçını izle

Süper Lig’de ikinci yarıda yakaladığı çıkışla adından söz ettiren Eskişehirspor, Antalya’da verimli bir hazırlık dönemi geçiriyor. Lige verilen arayı iyi değerlendiren Es-Es, ilk hazırlık maçında, Roberto Carlos’un formasını giydiği Anzhi’yi Batuhan, Sezer ve Serdar’ın golleriyle 3-1 mağlup etti. Eskişehir’in savunması bu sezon çok başarılı, hücumda da biraz kıpırdamaları Eskişehir’i çok zor tutulan bir takım haline getirecektir. Avrupa kupasına katılma hedefini kovalayan Eskişehir, sezon sonunda yapacağı takviyelerle seneye zirveyi zorlayan ekipler arasında yer alabilir. Eskişehir, ikinci hazırlık maçında yine bir Rus ekibi Rubin Kazan karşısına çıkıyor. Rubin, Anzhi’den çok daha kaliteli bir takım. Gökdeniz Karadeniz’in de formasını giydiği Rubin karşısında Es-Es’in işi zor.

Rusya Ligi’nde geride kalan iki haftada oynadığı iki maçı da kazanan ve lider durumda bulunan Rubin, bu maçlarda kalesinde gol dahi görmedi. Kadrosunda, Aleksandr Ryazantsev, Cristian Ansaldi, Kasaev ve Noboa gibi oyuncuları bulunduran Rubin çok sert bir rakip.

Eğer bir Avrupa kupası maçı olsaydı, Rubin Kazan’ı rahat bir şekilde favori görebilirdik ancak hazırlık maçlarında her türlü sonuç çıkabiliyor. Eskişehir’e verilen oran da son derece cazip. Bahisseverlere Eskişehir çifte şansı değerlendirmelerini öneriyorum.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.