Eskişehirspor Kardemir Karabükspor maçını canlı izle

19.03.2011
75
Eskişehirspor Kardemir Karabükspor maçını canlı izle

Eskişehirspor Kardemir Karabükspor maçını canlı izle Eskişehirspor Kardemir Karabükspor maçını canlı seyret Eskişehirspor Kardemir Karabükspor maçı canlı izle Eskişehirspor Kardemir Karabükspor canlı izle Eskişehirspor Kardemir Karabükspor maçını izle

Son 4 maçının 3’ünü kazanarak Avrupa kupaları ümidini sürdüren Eskişehirspor’un konuğu Kardemir Karabükspor. İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u 2-0 gibi net bir skorla geçen Es-Es son maçına çok hızlı başladı. İlk yarıda çok daha büyük bir fark gelebilirdi. Eskişehirspor’da Burhan Eşer son haftaların en dikkat çeken ismi.

Karabükspor ise çok önemli oyuncularının yokluğuna rağmen önemli puanları toplamaya devam ediyor. Evinde, Bursaspor’dan 1 puan alan Karabük, Eskişehir deplasmanından da en kötü ihtimalle 1 puan çıkarmanın peşinde. Karabük’te Emenike ve Tozo’nun sakatlığı sürerken, Muhammet Özdin de kart cezalısı.

Eskişehirspor evinde çok farklı futbol ortaya koyuyor. Taraftarın müthiş desteği bu farkın en önemli unsuru. Bu karşılaşmada Eskişehirspor’un sahadan 3 puanla ayrılacağını düşünüyorum.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.