Eskişehirspor Fenerbahçe Maçını Canlı İzle

09.04.2011
80
Eskişehirspor Fenerbahçe Maçını Canlı İzle

Eskişehirspor Fenerbahçe Maçı Canlı İzle Eskişehirspor Fenerbahçe Maçını Canlı Seyret Eskişehirspor Fenerbahçe Maçını Canlı İzle Eskişehir Fenerbahçe maçını İzle Eskişehirspor Fenerbahçe Canlı İzle Eskişehirspor Fenerbahçe Maçını İzle

Eskişehirspor Fenerbahçe Maçını Canlı İzle Haftanın belki de en zor karşılaşması Eskişehir’de oynanacak. Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe deplasmanda, Eskişehirspor karşısına çıkıyor. İkinci yarının yükselen değerlerinden olan Eskişehirspor, Avrupa kupalarına katılma hedefini, Fenerbahçe ise şampiyonluğu kovalıyor. İki takım da bu maçtan galibiyetle çıkmanın hesaplarını yapıyor. Eskişehirspor’un Bülent Uygun yönetiminde iç sahada mağlubiyeti bulunmuyor ve Kırmızı Şimşekler bu ünvanlarını korumak istiyor. Eskişehirpor’un bu maçta en güvendiği isimlerin başında Sezer Öztürk, Batuhan ve Pele geliyor.

Bursaspor karşısında beklemediği bir puan kaybı yaşayan Fenerbahçe, liderlik koltuğunu Trabzonspor’a kaptırdı. Şampiyonluk yolunda kalan haftalarda kaybedilen her puan çok kritik. Sarı-lacivertliler, sağlam Bursaspor defansını bir türlü aşamadılar. Fenerbahçe, Eskişehir deplasmanına sıkıntılı gidiyor. Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin’in sakatlıklarını üzerine bir de Dia’nın sakatlığı eklendi. Dia oyun sıkıştığı anlarda devreye giren bir isimdi. Fenerbahçe’nin kanat akınlarında da başrolü oynuyordu. Sarı-lacivertlier onun yokluğunu hissedecektir.

Son derece zorlu bir maç bizleri bekliyor. Fenerbahçe maçın başında golü bulabilirse rahatlar ama golün geç gelmesi onları strese sokacaktır. Eskişehirspor sert savunmasıyla dikkat çekiyor. Bu karşılaşmada bahisseverlere önerim 2,5 gol altı olacak. 1.85’lik alt oranı denemeye değer.

* Eskişehirspor evinde son 10 maçının 7’sini, kazandı ve hiç kaybetmedi.

* Eskişehirspor’un ligde son 11 iç saha maçının 9’u ALT bitti.

* Fenerbahçe son 11 maçının 10’unu kazandı (1B).

* Fenerbahçe deplasmanda son 5 maçını kazandı.

* Fenerbahçe’nin son 4 deplasman maçı ÜST bitti.

* Eskişehirspor ile Fenerbahçe arasındaki son 9 maçın 7’si ÜST bitti.

* Fenerbahçe son 6 maçta Eskişehirspor’u 56 kez yendi (1M).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.