Eskişehirspor Bucaspor maçı canlı izle

05.03.2011
76
Eskişehirspor Bucaspor maçı canlı izle

Eskişehirspor Bucaspor maçı canlı izle Eskişehirspor Bucaspor maçı canlı seyret Lig Tv izle Eskişehirspor Bucaspor maçını canlı izle Eskişehirspor Buca maçı izle Eskişehir Bucaspor canlı izle Eskişehirspor Bucaspor maçı izle

Eskişehirspor Bucaspor maçı canlı izle Eskişehirspor Bucaspor maçı canlı seyret Bülent Uygun’un takımın başına gelmesinden sonra iç sahada maç kaybetmeyen Eskişehirspor bu hafta evinde, Bucaspor’u konuk ediyor. Sezona Bucaspor’un başında başlayan Uygun için bu karşılaşma özel olacaktır. Eskişehir’de cezalı Batuhan bu maçta da forma giyemeyecek. Gol yollarında sıkıtı yaşayan Es-Es’in bu maçtaki en büyük kozunun Sezer Öztürk olmasını bekliyorum.

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçı öncesinde paralarını alamadıkları için kampı terk eden Bucasporlu futbolcular, Gençlerbirliği karşısında sahaya çıktı ancak İzmir ekibi kupaya veda etmekten kurtulamadı. Buca’da maddi sıkıntı devam ediyor. Samet Aybaba’nın oyuncularını bu maça motive etmesi zor olacaktır.

Buca’nın içinde bulunduğu sıkıntılı durum ve Eskişehirspor’un iç saha başarısını göz önüne alınca, Eskişehirspor galibiyeti sürpriz olmayacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.