Erdoğan: Darbe Yanlıları Çıksın

24.01.2010
74
Erdoğan: Darbe Yanlıları Çıksın
Erdoğan ilk kez 2003’te hazırlanan Balyoz darbe planıyla ilgili bu kadar açık konuştu. ‘Darbeden yana olanlar çıksın açıklasın’ diyen Erdoğan şöyle konuştu:

Başbakan Tayyip Erdoğan bölünmüş yolların açılış töreni için geldiği Sakarya’da yaptığı konuşmada darbe planı iddialarıyla ilgili konuştu. “Darbeden yana olanlar çıksın açıklasın. Hiçbir şey saklı kalmıyor, çıkıyor. Kimbilir bundan sonra neler ortaya çıkacak?” diyen Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunlar sadece yapılanı yıkar. İnadına milli birlik, beraberlik diyeceğiz. Onlar milletin egemenliğini gaspetmek için senaryolar üretecek biz inadına demokrasi diyeceğiz.”

Erdoğan vatandaşlara sağduyu ve soğukkanlılık çağrısı yaptı: Kim ne yaparsa yapsın bu ülkenin geleceğini karartmak için hangi hukuk dışı oluşum içinde olursa olsun bunları taviz vermeyeceğiz çünkü milletin emaneti kutsaldır. Biz bir olacağız bütün olacağız. Türkiye’yi çok güzel günler bekliyor. Türkiye’nin kaderi değişti. Sakaryalı kardeşlerimden rica ediyorum, oynanan oyunları iyi görün. Sağduyuyla, soğukkanlılıkla, birlik ve beraberlik içinde tüm engelleri aşarız. 26. sıradan aldık 17. sıraya taşıdık…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.