Efsane seri Fallout un yeni oyunu Fallout 76 duyuruldu

31.05.2018
81
Efsane seri Fallout un yeni oyunu Fallout 76 duyuruldu

Dünyaca ünlü bir oyun şirketi olan Bethesda, Fallout oyun serisinin yeni oyunu Fallout 76nın duyurusunu yaptı. Oyun severler tarafından büyük bir heyecanla karşılanan bu oyuna dair detayların ise ilerleyen günlerde ilan edeceği açıklandı

Müjde Twitch kanalı üzerinden verildi

ABD kökenli bir video oyunu yayımcısı şirket olan Bethesda, gün boyunca süren Twitch yayının ardından oyun severlere bir müjde verdi. Kanal üzerinden heyecan verici bir haber paylaşan Bethesda, Fallout isimli oyun evreninin son üyesi olan Fallout 76yı duyurdu.

E3e birkaç hafta kala duyuru yapıldı

Her sene düzenlenen E3 Oyun Fuarına birkaç hafta kala bu müjdeli haberi veren şirket, oyun severleri bir hayli heyecanlandırmayı başardı. Geçtiğimiz günlerde bu habere dair birkaç ipucu veren yayın, Vault Boy biblosu aracılığıyla çağrıştırdığı bu oyunun duyurusunu yapmak için daha fazla zaman kaybetmek istemedi.

Şirketin yeni güncellemelerinden biri

Kısa bir süre önce de en büyük markalarından bazılarını güncelleme kararı alan Bethesda, Skyrim ile Doom isimli oyunlarının VR ve Nintendo Switch sürümlerini yayınladı. 2015 senesinin meşhur oyunlarından biri olan Fallout 4 oyununun ise bir VR sürümü yayınlandı.

Tanıtım videosu kafaları karıştırdı

Taze oyunun tanıtım videosunda, yeraltı kasaları anlamına gelen vaultların birinde yaşayan bir karakter gösterildi. Giyilebilir bilgisayarı olan Pip-Boyunu takan karakter, hikâye içinde yer alan geri alım gününü kutlamak için hazırlık yapmaya başladı. Filmde gösterilen karakterin tulumunun arkasında ise oyunun da isminde yer alan 76 sayısı vardı. Hakkında daha fazla bilgi verilmeyen Fallout 76, kafalarda pek çok soru işareti oluşturdu.

İlerleyen süreçte detaylar açıklanacak

E3 Oyun Fuarı sürecinde hakkında daha fazla bilginin sunulması beklenen oyun, Bethesdanın duyuracağı başka bir oyunun da habercisi olarak nitelendirildi. 10 Haziran 2018 Cumartesi günü E3e katılacak olan oyun şirketi Bethesdanın, Los Angelesta fuar kapsamında bir basın etkinliği düzenleyebileceği öğrenildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.