Ebru Şallı topu Pınara attı

14.02.2011
76
Ebru Şallı topu Pınara attı

Bir davette hediye edilen cep telefonlarından 4 tane aldığı iddia edilen Ebru Şallı ilk kez konuştu.

Ünlü sunucu, “Matraklık olsun diye Pınar Altuğu elime 3 telefon daha verdi. Hediye almanın dozunu kaçırmadım” dedi.
Şaşalı, gösterişli hayatlarını sergilemekten kaçınmayan ünlülerin bedava telefon alabilmek için yaptığı yarış şaşkınlıkla karşılandı. Blackberry firması organize ettiği davette yaklaşık bin 500 TL’lik “Blackberry Touch 9800” model telefonu dağıtacağını duyurdu. Bedava telefon hediye edileceğini öğrenen ünlüler partiye akın ederek cep telefonu almak için yarışa girdi. Parti çıkışında ise hepsi ellerinde cep telefonlarıyla poz verdi.

Süperstar 3 ceple çıktı 

Gecenin en çok konuşulan iki ünlü ismi ise 3 cep telefonu alan Süperstar Ajda Pekkan ve partiden 4 telefonla ayrılan Ebru Şallı oldu. Hediye almanın dozunu kaçırdığı iddia edilen YKM’nin varisi Harun Tan’ın eşi ünlü sunucu Ebru Şallı, konuya şöyle açıklık getirdi:

Tepkilere aldırmıyorum

“Fotoğraf çekilirken Pınar’ın, Yağmur’un hem de bir arkadaşımızın telefonunu almıştım. Pınar hepsini elime tutuşturdu. Bu şekilde gazetelere çıktı hepsi bu. İnsanlar espriyi de anlayamıyorsa bir şey diyemeyeceğim. Gülmemizden her şey belli zaten. Ben kendime bir tane aldım. Ben tepkileri ciddi almıyorum. Bu tür haberleri okumuyorum. Ünlü isimlerin hediyelerini alıp dışarı çıkmasında bir sıkıntı görmüyorum. Davete gitmiş insanlar orada da telefon hediye etmişler…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.