Dundee United Rangers Maçını Canlı izle

19.04.2011
79
Dundee United Rangers Maçını Canlı izle

Dundee United Rangers Maçı Canlı izle Dundee United Rangers Maçını Canlı Seyret Dundee United Rangers Maçını Canlı izle Dundee United Rangers Canlı izle Dundee United Rangers Maçını izle

52 puanlı dördüncü sıradaki Dundee United evindeki son 5 maçını kazandı. Motherwell deplasmanından alınan yenilgi sonrası sahasında St. Johnstone’i favori olduğu maçta 2-0 ile geçen turuncu siyahlı ekip maç fazlasıyla lider olan Rangers’ı da yenmenin hesaplarını yapıyor. Nisan ayının hemen başında rakibine deplasmanda konuk olan Dundee bu maçtan sürpriz bir şekilde 3 puanla dönmüş ve bu galibiyeti 3-2’lik skorla almıştı. Sahasında oynadığı 15 maçta 10 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 yenilgi alan Dundee’nin alt üst oranları açısından pek güven verdiğini söyleyemeyiz.

Rangers ise son 4 maçını üst üst kazanarak moral depoladı. Son puan kaybını rakibi karşısında yaşayan Glasgow ekibi deplasmanlarda aldığı üst üste 3 galibiyetin ardından son olarak sahasında St. Mirren’ı konuk etti ve 2-1’lik sonuçla 3 puanı almasını bildi. Deplasmanlarda oynadığı 16 maçta 13 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 yenilgi alan mavi beyazlılar deplasmandaki son 4 maçını kazanmasına rağmen rakibinden çekiniyor.

Haftanın en ilginç karşılaşması bizi bekliyor. Sürpriz sonuçlara gebe olan karşılaşmada risk alarak Dundee United’ın galibiyetine oynamak çok kazandırabilir. Bunun yanı sıra ise üst oynamak bence diğer tüm bahislerden daha akılcı gözüküyor.

* Dundee United evinde son 5 lig maçını kazandı.

* Dundee United’ın son 3 iç saha maçı ALT bitti.

* G.Rangers son 4 maçını kazandı.

* G.Rangers deplasmanda son 6 maçının 5’ini kazandı (1B).

* G.Rangers’ın son 7 deplasman maçının 6’sı ALT bitti.

* Dundee United ile G.Rangers arasındaki son 9 maçın 7’si ÜST bitti.

* G.Rangers son 7 Dundee United deplasmanında 1 kez kaybetti (3G-3B).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.