Diriliş Ertuğrul 41. bölüm fragmanında nefesler tutulacak

02.01.2016
86
Diriliş Ertuğrul 41. bölüm fragmanında nefesler tutulacak

Diriliş Ertuğrul 41. bölüm fragmanında nefesler tutulacak TRT 1in heyecan dolu dizisi Diriliş Ertuğrul 41. bölüm fragmanı ile herkesi ekrana kilitliyor. Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan yeni bölümde Ertuğrulun hayatı tehlikede. Peki obada neler yaşanacak? Diriliş Ertuğrul 41. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.

Dün akşam 40. son bölümü ile ekrana gelen Diriliş Ertuğrulda sürpriz sahneler yaşandı. 41. yeni bölüm fragmanı da izleyici ile buluşturan Diriliş Ertuğrul için heyecan dorukta. İşte son bölümde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı..

Diriliş Ertuğrul 41. bölümü ile 6 Ocak Çarşamba TRT 1de..

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 41. BÖLÜM FRAGMANI


DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Toyda Ertuğrul’u nasıl bir sonuç beklemektedir?Ertuğrul’un Kocabaş’ın kellesini kesmesi, obada beklenmedik bir etki yapar. Bu beklenmedik olay Ertuğrul’a duyulan şüphelerin artmasına neden olur. Ancak Ertuğrul, hem obaya dönüp yargılanmayı hem de Kocabaş’ın kellesini almayı belli bir plan dâhilinde yapmıştır.

Ertuğrul’un planı nedir? Noyan adamlarını ayinle neye hazırlamaktadır? Tuğtekin’in durumu Ertuğrul’un planlarını nasıl etkileyecektir? Karabek Ertuğrul’un hangi sırrını Noyan’a ulaştıracak? Tangut tarafından takip edilen Halime Sultan’ı neler beklemektedir? Hayme Ana’yı etkileyen büyük olay nedir?

Ertuğrul mahkemede Karabek ile ilgili hangi gerçeği ifşa edecektir? Toyda Ertuğrul’u nasıl bir sonuç beklemektedir?

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.