Detoks İçecekleri Nelerdir?

08.04.2011
96
Detoks İçecekleri Nelerdir?

Detoks içecekleri doğru zamanda ve doğru şekilde tüketildiklerinde sağlığa oldukça faydalı olabilir. Detoks içecekleri vücudu toksinlerden temizlemeye yardımcı olur. Birçok kişi faydalı olmadığı düşüncesi ile detoks içeceklerini tüketmemektedir. Bazı detoks içecekleri faydalı olmasa dahi önemli sonuçlar almanıza yardımcı olacak etkili detoks içecekleri bulunmaktadır.

Eğer detoks içecekleri kullanmak istiyorsanız gerçekten işe yarayan içecekleri bulmanız gerekir. Bunun için içeceklerin içindekiler listesine göz atabilirsiniz veya internetten bu içecekler ile ilgili bilgi edinebilirsiniz. Detoks içecekleri vücudu istenmeyen maddelerden arındırır. Detoks içeceklerinin en önemli özelliği laksatif etkilerinin olmasıdır. Ayrıca antioksidan içeren içecekler de vücudu toksinlerden temizleyebilir.

Etkili bir antioksidan olarak C vitamini içeren içecekler detoks içeceği olarak kullanılabilir. Daha etkili detoks içecekleri arasında limon aromalı antioksidan etkili içecekler yer alır. Limon aromalı içecekler genellikle limonata diyeti adı altında sık olarak anılır. Bu diyet özel limon aromalı içecekleri, çayları ve laksatifleri içerir. Birçok kişi limonata içeceklerini kilo vermek amacıyla tüketmektedir. Bununa birlikte limonata diyeti kilo vermenizi sağlamaz. Bu sayede diyetin bir yan etkisidir. Vücudunuzu toksinlerden arındıran limonata içeceği her zaman kilo kaybına neden olmayabilir.

Limonata diyetini kilo verme yöntemi olarak görmek yerine vücudunuzu toksinlerden arındıran bir diyet olarak görmeyi tercih edin. Örneğin yıllar boyunca et ve abur cubur yemek midenize zarar verebilir. Diyeti uygulayan kişiler kendilerini tazelenmiş ve daha enerji doku hissederler. Yılda iki veya üç kez limonata diyeti uygulamak sağlıklı olabilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.