Deportivo La Coruna Real Madrid maçı canlı izle

26.02.2011
73
Deportivo La Coruna Real Madrid maçı canlı izle

Deportivo La Coruna Real Madrid maçı canlı izle Deportivo La Coruna Real Madrid maçı canlı seyret Deportivo La Coruna Real Madrid maçını canlı izle Deportivo La Coruna Real Madrid maçı

Deportivo La Coruna Real Madrid maçı canlı izle Deportivo La Coruna Real Madrid maçı canlı seyret Real Madrid Riazor Deportivo bu hafta sonu oynamak için ziyaret edin. Los Blancos ve La Liga başlık için verdikleri mücadele devam ediyor Mourinho maç günlük 25’s engeli aşmak için ayarlanır.

uzakta Deportivo geçen yıl onların 3-1 zafer önce Real Madrid en fazla 18 yıl Riazor de zaferi perçinleyen vardı. Bu uğursuzluk nihayet Granero ve Benzema askıya Cristiano Ronaldo’nun yokluğunda omuzlarında taşıyan Madrid ile eski yöneticisi Manuel Pellegrini altında moda kırık idi.

Almeria ve Barcelona karşı – Bu sezon, Deportivo La Coruna sadece 2 mağlubiyet çektiriyorsun Riazor de inatçı olduğu kanıtlanmıştır. bu dönem La Liga ev toprak üzerinde elde ettiğimiz büyük sonuçlar arasında, Deportivo Espanyol ve Villarreal 3-0 ve sırasıyla 1-0 yendi. Onlar da Riazor de Sevilla karşısında heyecan verici 3-3 berabere kaydetti.

Cumartesi günü Real Madrid eylem için hazırlanıyor Deportivo La Coruna ve Coach Jose Mourinho uzakta oynayacak. Portekizce yöneticisi çok evde rakibinin gücünün farkında olduğunu, ama İspanyol devi için bir zafer kendine güveniyor. Real Madrid kulübü resmi internet sitesi tarafından bildirildiği gibi, Jose Mourinho şunları söyledi:

“Riazor zor bir mekan olacak. Deportivo sadece Barcelona ve Almeria karşısında evde kaybettik.

“Her zaman, ama Real Madrid orada kazanmak için karmaşık olan takımın bunu yapmadıkları takdirde uzun yıllar sonra geçen yıl kazanmayı başardı.

“Biz, La Liga, çok iyi bir çalışma olması ve biz Guardiola Barcelona sadece nedeniyle masa üstü yok.”

Barcelona kilit oyuncular Mallorca ‘ya karşı Victor Valdes, Xavi ve Carles Puyol, bu hafta sonu yokluğunda uğraşmak zorunda kalacaktır. Real Madrid de Deportivo La Coruna yenmek için de çalışacağız olarak kendi lehine gitmek için bu maçın sonucu için umut olacak…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.