Darüşşafaka Doğuş Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda

15.12.2016
85
Darüşşafaka Doğuş Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda

Darüşşafaka Doğuş Real Madrid maçı için nefesler tutuldu. Euroleaguein 12. hafta mücadelesinde Darüşşafaka Doğuş, Avrupanın dev takımlarından Real Madridi konuk edecek. Temsilcimiz 4 maçlık mağlubiyet serisine son vermek istiyor. Peki Darüşşafaka Doğuş Real Madrid maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Darüşşafaka Doğuş Real Madrid maçı için heyecan dorukta. Euroleaguedeki temsilcimiz Darüşşafaka Doğuş evinde Real Madridi konuk edecek. Ligde geride kalan 11 haftada 5 galibiyeti bulunan yeşil-siyahlıların 4’ü üst üste olmak üzere 6 mağlubiyeti bulunuyor. Darüşşafaka Doğuş sırasıyla Galatasaray Odeabank, Panathinaikos, Olympiakos ve Baskonia takımlarına mağlup olmuştu.

Darüşşafaka Doğuş Real Madrid maçı saat kaçta hangi kanalda?

Darüşşafaka Doğuş ile Real Madrid arasında Volkswagen Arena’da oynanacak karşılaşma bugün saat 20.00’de başlayacak ve Lig TV 3ten canlı yayınlanacak.

Ligde geride kalan 11 haftada 5 galibiyeti bulunan yeşil-siyahlıların 4ü üst üste olmak üzere 6 mağlubiyeti bulunuyor. Darüşşafaka Doğuş sırasıyla Galatasaray Odeabank, Panathinaikos, Olympiakos ve Baskonia takımlarına mağlup olmuştu.

Konuk Real Madridin ise ligde 8 galibiyet ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. Son 5 karşılaşmada 4 galibiyet elde eden İspanyol ekibi, son maçında Zalgiris Kaunasa 96-91 yenmişti.

Misafir ekip, bahsi geçen bu dönemde tek mağlubiyetini de yine Türkiyede Fenerbahçe deplasmanında 78-77lik skorla almıştı.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.