Conviction dizisi konusu ve oyuncuları

Conviction dizisi konusu ve oyuncuları

Conviction dizisinin konusu ne? Conviction dizisi ne zaman yayınlanıyor? Conviction dizisinde hangi oyuncular rol alıyor? Conviction dizisi hakkında tüm bilgiler haberimizde

Eski bir ABD başkanının kızı olan avukat Hayes Morrison, kokain bulundurmaktan hapsini önlemek ve annesinin senato kampanyasına zarar vermemek New York bölge savcısının kendisine önerdiği işi kabul etmek zorunda kalır. Savcının kurduğu Ceza Araştırmalar Birimi’nin başına geçerek yanlışlıkla mahkum edilen insanların davalarıyla ilgilenecektir. Hayes Morrison rolünü Agent Carter rolüyle hatırlayacağımız Hayley Atwell üstleniyor. Eddie Cahill, Shawn Ashmore ve Emily Kinney de dizinin kadrosunda yer alıyor.

Dizinin ilk bölümünün inançlı bir özetini çıkartan fragman, ne bekleyeceğimiz konusunda da az buçuk bir fikir veriyor. Hayley Atwell‘in karakteri, haşarı bir eski Başkan kızı. Kokain, uçkur, hapis; her şey var. Bir seferinde suçüstü yakalanıyor ve yanlış yere hapse girmiş insanları çıkartmaya odaklanan bir ekibin başına geçiriliyor kefaret olarak. Gidişat çok belli. Atwell inceden inceye “insan” olmayı öğrenecek, onu bu göreve atayan kişiyle bir dönem “acaba aşk mı?” gerginliği yaşayacak, yavaş yavaş ekip elemanlarının saygısını kazanacak. Formül aşikar.

Zaten can sıkan şeylerden biri de bu. Agent Carter gibi, tüm ikinci sezon günahlarına rağmen, sıradışı bir diziden çıkıp; her Amerikan karasal yayın dizisi şablonundan çıkma bir şeye dönmüş olması üzücü. Bu arada Marvel’ın beş senedir asaletle suistimal etmediği göğüsleri dizinin daha ilk fragmanda kendi çıkarına kullanmaya çalışması da çok tatsız bir hareket, onu da söylemeden geçmeyelim. Conviction gelecek sezon başlayacak. Sizin görüşleriniz, fikirleriniz ne? Yorumlar bekliyor!

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.