Çocuklar Duymasın 12. yeni bölümünde Haluk ile Meltem karar aşamasında

15.10.2017
77
Çocuklar Duymasın 12. yeni bölümünde Haluk ile Meltem karar aşamasında

Çocuklar Duymasın 12. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Kanal Dnin fenomen dizisi Çocuklar Duymasında Kemal Bey ameliyat mı olacak? Haluk ve Meltemin vermesi gereken zor karar nedir? Çocuklar Duymasın bu akşam izlenebilecek.

Çocuklar Duymasın 12. yeni bölümüyle yine izleyicileri güldürmeye hazırlanıyor. Kanal Dde Pazar akşamları yayınlanan eğlenceli dizi Çocuklar Duymasında Tunanın ağırlık sporuna başlaması ve sakatlanması komik anlar yaşatacak. İşte Çocuklar Duymasında yaşanacaklar.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Kemalin ameliyat olması gerektiğini duyan Meltem, babasını bir doktora daha götürmek ister. İkinci gittikleri doktor da ameliyata gerek olmadığını söyleyince Meltem ve Halukun aklı karışır. Kemal şimdi ne yapacaktır?

Haberi duyan herkes olaya müdahale etmeye çalışınca ortalık karışır. Haluk ve Meltemin zor bir karar vermesi gerekmektedir.

Öte yandan Tuna, kas yapmak için ağır spora başlar. Salonu spor salonuna çeviren Tuna, Gönülü çıldırtırken, kendini sakatlayınca birbirinden komik anlar yaşanır. Gönül, Merve ve Orçun için bir özel ders hocası ayarlar. Çocukların özel ders hocalarıyla ilk buluşmaları oldukça ilginç olur.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.