Club Brugge Standard Liege Maçını Canlı izle

25.04.2011
75
Club Brugge Standard Liege Maçını Canlı izle

Club Brugge Standard Liege Maçı Canlı izle Club Brugge Standard Liege Maçını Seyret Club Brugge Standard Liege Maçını Canlı izle Club Brugge Standard Liege Canlı izle Club Brugge Standard Liege Maçı izle

Brugge son maçta Genk deplasmanında öne geçmesine rağmen kaybettiler. Şampiyonluk yarışı içerisine girmek istiyorlar. Ancak kadro genişliği çok fazla olmayan bir takım. Vargas’ın da uzun süreli sakatlığı onları çok olumsuz etkiledi. Sahasında Anderlecht’i yendikten sonra Lokeren ile sahasında berabere kalmışlardı. Düşüş içerisinde bulunuyorlar. Açık bir futbol sahaya koyacaklarını düşünüyorum. Etkili hücum silahları var. Sonuca gitmesini bileceklerdir.

Standard Liege son maçını da farklı kazanarak liderle arasındaki farkı 1’e kadar indirdi. Süper bir grafik yakaladılar. Gol yollarında zorlanmıyorlar. Son maçta bir de penaltı kaçırmalarına rağmen farkı kolay yakaladılar. Witsel, Gonzalez ve Tchite ile bu maçta da sonuca gideceklerini düşünüyorum. Artık iyice havaya girdiler. Bu hava ile sonuna kadar şampiyonluk yarışının içerisinde olacaklarını düşünüyorum. Bu maçta da sürpriz yapma olasılıkları çok fazla! Ancak önerim daha sağlam tercih gördüğüm 2.5 gol üstü..

* Club Brugge evinde son 7 maçının 6’sını kazandı (1B).

* Club Brugge’un son 10 maçının 5’i ALT, 5’i ÜST bitti.

* Standart Liege son 6 maçını kazandı.

* Standart Liege deplasmanda son 5 maçının 4’ünü kazandı (1M).

* Standart Liege’in son 5 maçı ÜST bitti.

* Club Brugge ile Standart Liege arasındaki son 8 maçın 7’si ÜST bitti.

* Standart Liege son 8 maçta Club Brugge’a 1 kez kaybetti (5G-2B).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.