Cesur Yürek 1. yeni bölüm heyecanı başladı

11.10.2016
77
Cesur Yürek 1. yeni bölüm heyecanı başladı

Cesur Yürek dizisi için geri sayım başladı. Başrollerini Onur Tuna ve Rüveyda Öksüzün paylaştığı Cesur Yürek 13 Ekim Perşembe akşamı izleyicinin beğenisine sunulacak. Atraksiyonun ve aşkın harmanlanarak işlendiği çiçeği burnunda dizinin 1. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte yeni dizinin tanıtım fragmanları ve 1. yeni bölüm fragmanı

Cesur Yürek için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. Perşembe akşamları ekrana gelecek olan dizi Cesur Yürek bölgesel sorunları aşk teması ile işliyor. Yayınlanan fragmanlar ile şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Cesur ve Güzel dizisinin kadrosunda güçlü isimler yer alıyor. Yeni dizi ile ilgili merak edilen soruların cevapları haberimizde…

Yapımcılığını Fark Filmin üstlendiği dizinin başrollerini; aksiyon dizilerinin yeni starı Onur Tuna, usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal ve güzelliği kadar oyunculuğuyla da ses getiren Ruveyda Öksüz yer alıyor.

CESUR YÜREK TANITIM FRAGMANI

CESUR YÜREK 2. TANITIM FRAGMANI

CESUR YÜREK 1. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Cesur Yürek dizisi, bölgesel sorunları ve uluslararası siyaset ve stratejileri konu ediyor. Aksiyon sahneleri ile izleyenleri büyüleyecek olan dizi için dizi severler sabırsızlıkla bekliyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Kudret Sabancı oturuyor.

Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşacak olan Cesur Yürek için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Bölgesel sorunları onu alan Cesur Yürekin oyuncu kadrosunda başarılı isimler yer alıyor. Yayınlanan fragmanlarında yer alan aksiyon sahneleri oldukça dikkat çeken Cesur Yürek 13 Ekimde Show TV ekranlarında.

CESUR YÜREK KONUSU

Ömer, İstanbulun balıkçı mahallelerinden birinde sıradan bir hayat içinde yaşamaktadır. Askerliğini bitirdikten sonra mahallesine dönen Ömer, sıra dışı olayla karşı karşıya gelir. Uluslararası bağlantıları olan mafya grubu Ömerin mahallesindeki balıkçı teknelerinde silah, insan ve uyuşturucu kaçakçılığı yapmaya başlar. Kimi bu işe zorla alı koyulmuş kimide para karşılığı çalışmaya zorunlu tutulmuştur. Şebekeye karşı çıkanlardan biri olan Ali Ekber cezaevine girmiştir. Aynı şekilde Ömerin ailesine ait balıkçı teknesi, ev ve lokali de mafyanın zorunlu olarak eline geçmiştir. Ömer, bu olaya kayıtsız kalmaz ve mafyaya karşı savaş başlatır. Yalnız olmadığı bu yolda yıllar sonra geri mahalleye dönen avukat Berrin en büyük destekçisi olur. Zorlu mücadelede Ömeri son derece kritik düşmanlar bekler. Şebeke haline gelen mahyanın bir kolu Tatar Ahmet ve oğlu İskender, diğer kolları da Harbi ile Gevaşlı tarafından yürütülmektedir. Hikayenin başından sonuna kadar Ömer her türlü fedakarlığı sergileyecektir.
Öte yandan zamanla yol arkadaşlığı Ömer ile Berrin arasında aşka bürünür. Fakat aradaki engel ise Ömere tutkulu olan Arzu olacaktır. Psikolojik rahatsız olan Arzu ve Ömerin yokluğunda ailesine destek olan babası, Ömerin aşk ile vefa duygu yükü içinde kalmasına neden olur.
Bölgemizde ve ülkemizde bu tür mafya örgütünün işbirlik yaptığı terör örgütleriyle mücadele için kurulan gizli istihbarat birimi ve o birimin komutanı operasyon sırasında Ömerle yolu kesişir ve cesur ve cesaretli oluşu Enverin dikkatini çeker. Enver dışında Ömerin gözü kara oluşu mafya dünyasınında ilgisini çeker. Hatta Ömer şan, şöhret ve para ile kendini Vatan için feda edecek kahraman olmak arasında tercih yapması gerekecektir. Cesur Yürek; sıradan bir adamın isimsiz büyük kahramana dönüşmesinin hikayesidir. Ömer, aile ve dostlarını korumak için girdiği mücadele içinde kendini hiç bilmediği dünya içinde bulacak ve ülkesinin adına savaş veren isimsiz bir kahraman haline gelecektir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.