Cesur ve Güzel dizisi Korludağ kasabası neresi?

Cesur ve Güzel dizisi Korludağ kasabası neresi?

Cesur ve Güzel’deki Korludağ kasabası nerede hangi ile bağlı? Cesur ve Güzel çekim yeri neresi Cesur ve Güzel dizisindeki Korludağ kasabası nerede? Cesur ve Güzel Korludağ kasabası hangi ile bağlı? Korludağ hakkında tüm bilgiler haberimizde

Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün’ün dizisi Cesur ve Güzel‘de adı geçen Korludağ kasabası nerede bulunuyor işte cevabı.. Ay Yapım imzalı yeni dizi Cesur ve Güzel’in geçtiği yer olan Korludağ kasabası gerçekte Kastamonu’ya bağlı Korludağ köyü..Ancak dizideki geçen isim olan Korludağ kasabası ile Kastamonu‘nun Korludağ köyü sadece bir isim benzerliğinden ibaret. Cesur ve Güzel’deki Korludağ kasabası adını Korludağ ailesinden alıyor ve hayali bir yer. Sakin ve huzurlu bir kasaba olarak tanıtılan Korludağ Kasabası aslında İstanbul’un Çatalca ve Durusu bölgeleri.

CESUR VE GÜZEL’DEKİ KORLUDAĞ ASLINDA ÇATALCA VE DURUSU

Cesur ve Güzel dizisinin seti İstanbul’da..Cesur ve Güzel’in ilk bölümlerindeki orman ve yeşillik bulunan yerler ise İstanbul’un ilçesi olan Çatalca ile ona bağlı Durusu bölgesi. Dizi aynı zmaanda Tuzla’daki sette ve villada çekiliyor.

CESUR VE GÜZEL 1. BÖLÜM KONUSU

Cesur Alemdaroğlu, İstanbul’un hemen dışındaki Korludağ Kasabası’na doğru arabasını sürerken, kafasında babasının çalınan hayatını geri almak üzere kurduğu plan vardır. Birdenbire ağaçların arasından yola, üstünde binicisiyle birlikte kontrolden çıkmış bir at fırlar. Bir tarafı uçurum olan arazide dört nala gitmektedir. Cesur kendi hayatını tehlikeye atarak atı durdurur ve kızı kurtarır. Cesur ve Sühan böyle tanışır

Cesur, Sühan’ın Tahsin Korludağ’ın kızı olduğunu öğrendiğinde, düşmanının en zayıf ve hassas noktasını ele geçirmeye karar verir.

Sühan, çok iyi yetişmiş, kendi markasını yaratmış, güçlü bir kadındır. Kendi arazisinde çiçek yetiştirir, SHN markasıyla parfüm üretir, parfüm şişelerini kendi atölyesinde tasarlar. Cesur hayatına girene kadar, Bülent’le evleneceğinden ve güvenli hayatında mutlu mesut yaşayacağından emindir. Cesur, Korludağ’a geldiği andan itibaren Sühan’ın hayatındaki her şey alt üst olur.

Kasabada genç yaşlı herkesin nefret ettiği Tahsin Korludağ’ın tek arzusu kök salmak, torun sahibi olmaktır. Bu durum, Sühan’ın ağabeyi Korhan üzerinde büyük stres yaratmaktadır.

Korhan’ın eşi olan Cahide, çok hırslı ve paraya düşkün bir kadındır. Tahsin Korludağ’ın servetini ele geçirmek için yapmayacağı şey yoktur. Sühan’ı öldürmek dahil.

Cesur, Sühan’ın başına gelenlerin kaza olmadığını anladığında, Tahsin Korludağ’ın yanıbaşında bir düşman daha olduğunu fark eder. Tahsin Korludağ’ın “geleneksel” doğum günü şenlikleri gecesi yaşananlar herkesin kaderini değiştirecektir.tuba-buyukustun-cesur-ve-guzel-at

Bir gün “Cesur” adında yakışıklı ve gizemli bir adam, sakin ve huzurlu bir kasaba olarak bilinen “Korludağ” ın ortasına bomba gibi düşer. Daha ilk adımını attığında karşısına güzeller güzeli “Sühan” çıkar. Bu sıradışı karşılaşmadan sonra aralarında karşı koyamadıkları bir çekim oluşur. Ama bilmedikleri bir şey vardır. Bu iki gencin mutluluk hayali geçmişten beri düşman olan ailelerinin karşı çıkmasıyla imkansız bir aşka dönüşür.

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Erkan Avcı, Sezin Akbaşoğulları, Tamer Levent, Serkan Altunorak, Nihan Büyükağaç, Fırat Altunmeşe ve Devrim Yakut gibi isimlerin paylaştığı; yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini Ali Bilgin’in, senaristliğini ise Ece Yörenç’in üstlendiği Cesur ve Güzel’in çekimlerine Tuzla‘da devam ediliyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.