Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanlarında Cesur ve Sühan evleniyor

25.01.2017
80
Cesur ve Güzel 11. bölüm fragmanlarında Cesur ve Sühan evleniyor

Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Cesur ve Güzel 11. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Perşembe akşamları ekrana gelen Cesur ve Güzel dizisinde Sühan ve Cesur evleniyor. Tahsin Korludağ ve bütün aile yaşananlar karşısında şaşkına dönüyor. Heyecan dozu yüksek sahnelerin yanı sıra romantik anların da yaşanacağı Cesur ve Güzel 11. yeni bölüm fragmanları ile ekrana gelecek.

Cesur ve Güzel 11. yeni bölüm ile yarın akşam ekrana geliyor. Ay Yapım imzalı Cesur ve Güzel dizisinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Tuba Büyüküstün, Tamer Levent, Erkan Avcı, Serkan Altunorak, Sezin Akbaşoğulları yer alıyor. Bu hafta ekrana gelecek olan Cesur ve Güzel 11. bölümde Sühan babasını kızdırmak için Cesura evlenelim teklifini sunar. Cesur için bu adım çok önemlidir. Aile evlilik haberini alınca büyük bir şaşkınlık yaşar. Cahide, Korludağ ailesi hakkında hiç bilmediği gerçeği öğrendikten sonra Korhanın yardımıyla düğüne engel olmak ister. Cesur ve Sühan tüm zorluklara rağmen evlenmeyi başaracaklardır.

CESUR VE GÜZEL 11. BÖLÜM FRAGMANI

CESUR VE GÜZEL 11. BÖLÜM ÖZETİ

Cesur ve Sühan evleniyor

Sühan, yaşadığı olayın da etkisiyle, babasının canını yakmak için Cesura “evlenelim” der. Cesur için bu adım çok önemlidir.

CESUR VE GÜZEL 11. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Tahsin Korludağ’a tam anlamıyla bir savaş ilanıdır.

Öte yandan Cesur’un ihbarıyla yapılan baskın, büyük ses getirir, Mithat Topakçı göz altına alınırken, Tahsin Korludağ ile olan ilişkisi sorgulanacaktır.

Sühanın evlilik kararı ile birlikte Cahide bugüne kadar bilmediği çok önemli bir bilgiye ulaşır. Cahide’nin, Korludağ ailesine ve geleceğine bakışını tamamen değiştirir. Ne olursa olsun bu nikaha engel olmalıdır . Bunun için harekete geçer ve planlarına bu sefer kendisine yakınlaşmaya çabalayan Korhan’ı alet eder.

Cesur, tüm engellemelere rağmen bugünü Sühan için unutulmaz kılmaya niyetlidir.

Yayın Günü: 26 Ocak Perşembe
Yayın Saati: 20.00

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.