Cesena Juventus maçı canlı izle

12.03.2011
82
Cesena Juventus maçı canlı izle

Cesena Juventus maçı canlı izle Cesena Juventus maçı canlı seyret Cesena Juventus maçını canlı izle Cesena Juventus canlı izle Cesena Juventus maçı izle

Cesena Juventus maçı canlı izle Cesena Juventus maçını izle İtalya Serie A’da Avrupa mücadelesini ve küme düşme hattını çok yakından ilgilendiren mücadelede son 2 maçını kazanarak bir anda sondan dördüncü sıraya çıkan Cesena, kendi sahasında son ayların formsuz takımı Juventus’u ağırlıyor.

Geçtiğimiz hafta içeride oynadığı lider Milan karşısında sahadan yine 1-0’lık mağlubiyetle ayrılan Juventus’ta teknik direktör Luigi Delneri’nin koltuğu sallantıda. Bu sezon bir türlü inatlarından vazgeçmeyen ve tutmamasına rağmen 4-4-2’sinden vazgeçmeyen Delneri bu nedenle takıma çok zarar verdi. Euro 2012 sonrası Fabio Capello’yla ilgilendiğine dair haberler çıkan Juventus’ta Delneri’nin daha kaç hafta dayanabileceği büyük bir muamma. Sakatlıklardan da bu sezon çok çeken ve birçok sakatı olduğu için bu sezon bir türlü istediği standardı tutturamadığını ifade eden Delneri bu maça büyük önem veriyor.

Cesena kazandığı 2 maçla nefes aldı ve rahatladı. 3 maçtır kaybeden Juve’deyse Luigi Delneri bir kayıp yapması daha durumunda başta Capello olmak üzere dedikoduların iyice gerçeğe yaklaşacağının farkında. Böyle bir ortamda 1.95 gibi değerli bir orandan Juventus’u almak mantıklı bir tercih olacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.