Çember dizisi oyuncuları ve konuları

Çember dizisi oyuncuları ve konuları

Çember dizisinde bir ünlü isim daha rol alacak Star TV ekranlarında yayınlanacak olan Çember dizisinde hangi oyuncular rol alıyor. Çember dizisinin konusu ne? Çember dizisiyle ilgili tüm bilgiler haberimizde

Her hafta farklı konuların işleneceği polisiye dizi Çember‘de ünlü isimler de konuk oyuncu olarak yer alacak.

Abdullah Oğuz’un hem yapımcılığını hem de yönetmenliğini üstlendiği, başrollerinde Pelin Akil, Anıl Altan, Serhat Kılıç ve Barış Bağcı’nın yer aldığı, ilk bölümüne güzel oyuncu Sedef Avcı’nın konuk oyuncu olarak katılacak. Son olarak Kördüğüm dizisinde rol alan Belçim Bilgin de Çember dizisinde konuk oyuncu olacak.

Belçim Bilgin, derin göğüs dekolteli yeşil elbisesiyle gecenin en çok dikkat çeken isimlerinden biriydi.

ÇEMBER DİZİSİNE İKİ YENİ OYUNCU

Star TV’nin yeni polisiye dizisi Çember’e iki yeni oyuncu!

Yapımını ANS Productions’ın, yapımcılığını ve yönetmenliğini ise Abdullah Oğuz’un üstlendiği polisiye türündeki dizinin oyuncu kadrosuna Pelin Akil ve Anıl Altan’ın ardından son olarak ‘Diriliş Ertuğrul’da rol alan Barış Bağcı ve geçtiğimiz sezonun sonunda ‘Seksenler’den ayrılan Serhat Kılıç da dahil oldu. Öte yandan Sedef Avcı da ilk bölümde konuk oyuncu olarak yer alacak.

Çember, Ocak’ta Star’da başlıyor!

ÇEMBER DİZİSİ STAR TV EKRANLARINDA

Ünlü yönetmen Abdullah Oğuz, Çember isimli iddialı bir polisiye dizinin hazırlıklarına başladı.

Ünlü yönetmen Abdullah Oğuz, yeni bir polisiye dizisi için kolları sıvadı. “Çember” adlı dizinin başrollerinde ünlü çift Pelin Akil ile Anıl Altan yer alıyor. Daha önce ‘Kızılelma’, ‘Ne Münasebet’ ve ‘Aile İşi’nde rol alan Pelin Akil ile ‘Arka Sıradakiler’, ‘Boynu Bükükler’ ve ‘Kaderimin Yazıldığı Gün’de rol alan Anıl Altan , Çember dizisinin iki başrol oyuncusu olacak. Ünlü dizi oyuncuları geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturup hayatlarını birleştirmişlerdi.

Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.