Cem Yılmaz Ali Baba 7 Cüceler filmi için kılıktan kılığa girdi

09.07.2015
87
Cem Yılmaz Ali Baba 7 Cüceler filmi için kılıktan kılığa girdi

Cem Yılmaz Ali Baba 7 Cüceler filmi için kılıktan kılığa girdi İşte merakla beklenen filmden ilk kareler

Çekimleri devam eden Cem Yılmaz’ın merakla beklenen yeni filmi Ali Baba ve Yedi Cüceler’den ilk fotoğraflar da görücüye çıktı. Çekimleri Bulgaristan’ın Sofya kentinde devam eden Ali Baba ve Yedi Cüceler filminin içerisinden ilk fotoğrafları Cem Yılmaz’ın ağabeyi Can Yılmaz Twitter hesabı üzerinden paylaştı.

İŞTE CEM YILMAZ’IN SON KEŞFİ OLAN RUS GÜZEL-FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Cem Yılmaz daha önce Ali Baba ve 7 Cüceler filminin yapım sürecinin kendisini heyecanlandırdığını belirtmişti. İlginç bir hikâyeye ev sahipliği yapması beklenen Ali Baba ve 7 Cüceler, Cem Yılmaz’ın bizzat senaryosunu yazarak, yönetmenliğini de kendisinin üstlendiği dördüncü filmi olacak.

CEM YILMAZ’IN YENİ FİLMİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Cem Yılmaz, senaryosunu da yazdığı Ali Baba ve 7 Cüceler filminde aynı zamanda yönetmen koltuğunda oturuyor. Ünlü komedyene başrolde Çetin Altay, Irina Ivkina ve Zafer Algöz’ün eşlik ettiği, 140 kişilik bir teknik kadroyla çekilen Ali Baba ve 7 Cüceler filmi, ekim ayında vizyona girecek. Ali Baba ve 7 Cüceler filminin Twitter hesabından paylaşılan yeni fotoğraflar arasında özellikle Cem Yılmaz’ın beyaz saçları, küpeler ve dövmelerinin yer aldığı kare dikkat çekti.alibaba-yedi-cüceler-2
ALİ BABA VE 7 CÜCELER FİLİMDEKİ RUS GÜZEL KİM?
Filmlerinde hep aynı oyuncularla çalıştığı gerekçesiyle eleştirilen Cem Yılmaz, son projesi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ için sürpriz isimlerle anlaştı. Survivor 2014′de yarışan voleybolcu Duygu Bal da filmin kadrosunda. Yönetmenliğini ve başrolünü üstlendiği yeni filmi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’ için Cem Yılmaz, daha önce Tutku ve Casper markalarının reklamlarının yanı sıra Ferman Toprak’ın ‘Mavi Mavi’ klibinde oynayan Rusyalı Irina Ivkina’ya filiminde başrol verdi. Film için başrol oyuncusu arayan Cem Yılmaz, daha önce reklam filmerinde oynayan Irina Ivkina’yı görünce beğendi.Irina-Ivkina

ALİ BABA VE 7 CÜCELER FİLMİNİN TALİHLİ OYUNCULARI
Cem Yılmaz’ın yeni filmi ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’e sponsor olan Pepsi’nin düzenlediği Yarışma sonucu, filmde rol alacak iki talihli belli oldu. 350’nin üzerinde video arasında değerlendirmeyi yapan jüri ve Cem Yılmaz, İstanbul’dan Merve Şişman ve İzmir’den Deniz Çıvgın’ı seçti. Ayrıca finale kalan 10 katılımcı da filmin Bulgaristan’daki setine konuk olacak.
alibaba-yedi-cüceler
Yarışmada oyunculuk yeteneğine güvenen katılımcılardan, eski Türk filmi karakterlerini canlandırmaları istendi. Katılımcılar, videolarını #gorelimseni hashtag’iyle paylaştı. Videolar, ‘CMYLMZ|Fikirsanat’, ‘Nulook Productions’, ‘PepsiCo Türkiye’ ve ‘Tribal Worldwide İstanbul’ yetkililerinden oluşan jüri tarafından değerlendirildi.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.