Can Yoldaşım Filmini Full İzle

Can Yoldaşım Filmini Full İzle

Can Yoldaşım Film Fragmanı Full İzle, Can Yoldaşım Full İzle, Can Yoldaşım Filmi İzle, Can Yoldaşım Full İzle Can Yoldaşım Filmini İzle Seyret

Özet; Doktor Joseph ve eşi Beth her ikisi de orta yaşlarında, uzun yıllardır evli bir çifttir. Çocukları büyüyp evde taşınınca yine baş başa kalmışlardır. Soğuk bir günde otobanda giderlerken yolu kıyısında terk edilmiş, harap halde bir köpek bulurlar.

Köpeğin sevimliliği, Bethin hayattaki yalnızlığına ilaç gibi gelir ve hayatını kurtardığı bu hayvana çocuğu gibi bağlanır.

Fakat bir gün Joseph yazlık evlerinde köpeği kaybedince Beth, çılgınlar gibi sevgili köpeğini aramaya başlar. Evdeki misafirleri de arama seferberliğine dahil eden Bethi ve arkadaşlarını duygusal, bazen sinir bozucu, bazen de komik bir macera beklemektedir.

Yönetmenliğini 4 Oscar adaylığı olan Lawrence Kasdanın üstlendiği filmin senaryosunda yönetmenle birlikte eşi Meg Kasdanın imzası var. Sıcak ve romantik bir çift komedisi olan filmin başrollerinde ise Diane Keaton ve Kevin Kline yer alıyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.