Çağatay Ulusoya yeni dizisiyle ekranlara dönüyor

26.10.2015
74
Çağatay Ulusoya yeni dizisiyle ekranlara dönüyor

Çağatay Ulusoy’a yeni dizisiyle ekranlara dönüyor İşte Çağatay Ulusoy’un dizisindeki yeni partneri..

Çağatay Ulusoy yeni dizisi hangisi ne zaman başlayacak? İşte Çağatay Ulusoy’un yeni dizisiyle ilgili bilgiler
Adını Feriha Koydum dizisiyle yıldızı parlayan ve son olarak Star TV ekranlarında yayınlanan geçtiğimiz Haziran’da final yapan Medcezir’de başrol oynayan Çağatay Ulusoy yeni dizi hazırlıklarına başladı. Leyla Lidya Tuğutlu’yla başrolü paylaştığı Ay Yapım imzalı sinema filmi Delibal’la 13 Kasım’da seyirciyle buluşacak olan Çağatay Ulusoy bir yandan da yeni dizisinin hazırlıklarıyla uğraşıyor.

Çağatay Ulusoy Ocak 2016′da Star TV’de başlayacak yeni bir diziyle ekrana dönecek. Bölüm başı 45 bin TL alacak olan Çağatay Ulusoy’un rol arkadaşı ise Merve Boluğur oldu. Hala onlarca ülkede gösterilen ‘Muhteşem Yüzyıl’da rol Merve Boluğur da bu diziden bölüm başı 20 bin TL kazanacak.

Güzel oyuncu Merve Boluğur ile Çağatay Ulusoy Star TVnin yeni dizisinde başrol oynayacak.

Çağatay Ulusoy’un Leyla Lidya Tuğutlu’yla başrolde oynadığı Delibal filmi de vizyon için gün sayıyor. 13 Kasım’da seyirciyle buluşacak olan Delibal’ın kadrosunda; Nazan Kesal, Mustafa Avkıran, Hüseyin Avni Danyal, Laçin Ceylan, Defne Kayalar, Toprak Sağlam, Barış Aytaç, Güneş Zavrak ve Bahtiyar Engin yer alıyor.Senaryosunu Yıldırım Türker’in, yönetmenliğini Ali Bilgin’in üstlendiği Delibal; Barış (Çağatay Ulusoy) ve Füsun’un (Leyla Lydia Tuğutlu) alışılagelmişin dışında bir hikayeye sahip olan masalsı aşkını anlatacak. “Delibal” Kasım ayında vizyona girecek. Başrollerini Çağatay Ulusoy ve Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı film, aynı üniversitede öğrenci olan Barış ve Füsun’un tutkulu aşk hikayesini beyazperdeye taşıyacak. Filmde Barış karakterine hayat veren Ulusoy, rolü için 7,5 kilo verdi ve saçlarını uzattı.
Çağatay Ulusoy Delibal filmiyle Kasım’da seyirciyle buluşacak.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.