Burcu Esmersoy frikik vermemek için kaçtı

02.03.2015
86
Burcu Esmersoy frikik vermemek için kaçtı

Burcu Esmersoyun dekolte paniği! Burcu Esmersoy sunucusu olduğu geceye sırt dekolteli bir elbiseyle katıldı, frikik vermemek için muhabirlerden köşe bucak kaçtı. Peki Burcu Esmersoy kimdir? detaylar ve çok çarpıcı açıklamalar haberimizde

Burcu Esmersoy sunucusu olduğu geceye sırt dekolteli bir elbiseyle katıldı, frikik vermemek için muhabirlerden köşe bucak kaçtı. Burj Khalifayı yapan Dubai merkezli gayrimenkul geliştirme şirketi Emaar bir ilke daha imza attı. Şirketin Türkiye iştiraki Emaar Türkiyenin Çamlıcada geliştirdiği Emaar Square projesinde yer alan The Address Residence İstanbulun lansmanını megastar Tarkanın da sahne aldığı görkemli bir törenle önceki gece Beşiktaş Four Seasons Hotelde gerçekleştirdi. Cemiyet, sanat ve iş dünyasından 800 ünlü simanın katıldığı exclusive davette Tarkan, şarkılarıyla geceye renk kattı.

Gecenin sunuculuğunu yapan Burcu Esmersoy sırtı açık olan krem rengi bir elbiseyle katıldı. Esmersoy, elbisesinin derin sırt dekoltesiyle frikik vermemek için basın mensuplarından adeta köşe bucak kaçtı.

Bir Televizyon Kanalında Yapmış Olduğu Çok Çarpıcı Açıklamalar;

BENİ GÜZEL BULMAYANLAR DA VAR

Güzel olmak zor tabi. İşin espri kısmını bir kenara bırakırsak şöyle bir sıkıntı var; Bu beni rahatsız etmiyor tabi ama mesela beni güzel bulmayan insanlar da var. Kadınlardan kötü yorum almıyorum. Yüzde 80i 90ı beğeniyor zaten.

GÜZELLİĞİM BENİ OLUMSUZ ETKİLEDİ

Beni kadınlar daha çok beğeniyor. Kadınların zor beğendiğini bildiğim için ben buna daha çok önem veriyorum. Güzel tanımının çok fazla ekmeğini yemiş biri değilim tam tersine olumsuz etkiledi beni.

İlk işe başladığım zamanlar CNN Türkte başladım ve şöyle bir algı oluştu; Güzel olduğu için orada Çünkü geçmişteki örnekleri de olduğu için böyle dendi. Ben Ya hayır ben burada güzel olduğum için değil bu işi yapmak istediğim için burdayım demek için çok çaba sarf ettim.

Burcu Esmersoy, Marka Oluyor

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy marka çıkartmaya hazırlanıyor. Çıkaracağı markada spor yaparken rahat edilebilecek ve yaptığımız spora uygun kıyafet bulma konusu ön planda olacak. Ayrıca milli futbolcu Arda Turanda markanın ortakları arasında.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.