Bulgaristan isviçre maçını canlı izle

25.03.2011
82
Bulgaristan isviçre maçını canlı izle

Bulgaristan isviçre maçını canlı izle Bulgaristan isviçre maçını canlı seyret Bulgaristan isviçre maçı canlı izle Bulgaristan isviçre canlı izle Bulgaristan isviçre maçını izle

Bulgaristan isviçre maçını canlı izle G Grubu’nda iki takımın da 3 puanı bulunuyor. Karadağ aldı başını gitti grupta. İngiltere ise 7 puanla ikinci. Bu maçı kazanan takımın umudu devam eder ancak kaybeden takımın artık hiçbir iddiası kalmaz.

İsviçre Futbol Federasyonu teknik direktörü Ottmar Hitzfeld ile sözleşmesini 2014’e kadar uzatarak beni şaşırttı. Sıkıcı ve defansif futbol anlayışı ile çok eleştiri aldı Dünya Kupası döneminde. EURO 2012 elemelerinde de durum ortada. Bu şartlarda sözleşmeyi uzattılar. Şaşırtıcı gerçekten.

Bulgaristan karşısında kalede Benaglio, defansta Arsenalli Djourou, orta sahada ise yetenekli oyuncular Barnetta ve Shakiri olmayacak. Schalke’nin genç golcüsü Mario Gavranovic ise ilk kez milli takıma davet edildi.

Lothar Matthaeus’un çalıştırdığı Bulgaristan gruptaki ilk maçında İngiltere’ye 4-0 mağlup olmuştu. Diğer iki maçında ise 1-0’lık skorlar var. Yani kısır geçiyor karşılaşmaları. Kaptan Stilian Petrov için bu maçın önemi ise büyük; 100. maçına çıkacak.

İki Alman teknik direktör Matthaeus ve Hitzfeld’in mücadelesine sahne olacak bu karşılaşmada ilk tercihim ALT olacak. Taraf bahsinde ise evinde oynamanın avantajıyla Bulgaristan’ı bir adım önde görüyorum.

* Bulgaristan gruptaki 3 maçının 2’sini kaybetti (1G).

* Bulgaristan grup maçlarına verilen arada oynadığı 3 hazırlık maçında S.Arabistan’ı yenerken, Sırbistan’a kaybetti. Estonya ile berabere kaldı.

* Bulgaristan’ın son 8 maçının 6’sı ALT bitti.

* İsviçre gruptaki 3 maçının 2’sini kaybetti (1G).

* İsviçre grup maçlarına verilen arada oynadığı 2 hazırlık maçında Ukrayna ve Malta ile berabere kaldı.

* İsviçre’nin son 12 maçının 9’u ALT bitti.

* Bulgaristan ile İsviçre arasındaki 4 maçın 3’ü ALT ve TGS 2-3 aralığında bitti.

* İsviçre 4 kez karşılaştığı Bulgaristan’a 1 kez kaybetti (2G-1B).

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.