Bucaspor Sturm Graz maçını canlı izle

24.03.2011
75
Bucaspor Sturm Graz maçını canlı izle

Bucaspor Sturm Graz maçını canlı izle Bucaspor Sturm Graz maçı canlı seyret Bucaspor Sturm Graz maçı canlı izle Bucaspor Sturm Graz canlı izle Bucaspor Sturm Graz maçını izle

Süper Lig’de kalma mücadelesi veren Bucaspor, lige verilen arayı boş geçirmemek adına Avusturya Ligi’nin güçlü ekiplerinden Sturm Graz ile hazırlık maçında karşılaşıyor. Üç maçlık mağlubiyet serisini, Gaziantepspor galibiyetiyle bozan Bucaspor, geçtiğimiz hafta evinde Sivasspor’a mağlup olarak ağır bir yara aldı. Bucaspor, lige verilen arada toparlanarak, kalan maçlardan alabildiği kadar puanı toplamak istiyor. Samet Aybaba’nın elinde genç oyuncuların ağırlıklı olduğu, mücadeleci bir kadro var.

Avusturya Ligi’nde lider Austria Vienna’nın 1 puan ardından 45 puanla ikinci sırada bulunan Sturm Graz, Türk futbolunun çok uzak olduğu bir takım değil. Daha önce takımlarımızla Avrupa kupalarında eşleşen Graz, bu sene Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etmenin hesaplarını yapıyor. Graz’ın kadrosunda bir dönem Beşiktaş’ta forma giyen Gordon Schildenfeld’de bulunuyor.

Bu karşılaşmada alt veya üst seçeneği bulunmadığı için sonuç bahsi kalıyor. Bu maçta bahisseverlere önerim hazırlık maçı olması sebebiyle beraberlik yönünde olacak. Daha düşük oranı yeterli görenler ise Buca beraberliği deneyebilir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.