Bucaspor Sivasspor maçı canlı izle

19.03.2011
76
Bucaspor Sivasspor maçı canlı izle

Bucaspor Sivasspor maçı canlı izle Bucaspor Sivasspor maçını canlı seyret Bucaspor Sivasspor maçını canlı izle Bucaspor Sivasspor canlı izle Bucaspor Sivasspor maçını izle Buca Sivas maçı canlı izle

Alt sıraları yakından ilgilendiren maçta Bucaspor ile Sivasspor karşı karşıya geliyor. Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan iki takımın mücadelesinde kazanan ligde kalma yolunda önemli bir avantaj elde edecek. 6 puanlık maçın Buca’da oynanacak olması tabii ki Bucaspor için önemli bir artı.

3 haftalık mağlubiyet serisine Gaziantepspor gibi güçlü bir takımı yenerek son veren Bucaspor, Sivasspor’un yalnızca 1 puan gerisinde bulunuyor. İzmir ekibi bu maçı kazanarak rakibini sıralamada geride bırakmanın peşinde. Antep karşısıda son derece arzulu bir futbol ortaya koydular. Bu haftada taraftarının desteğiyle aynı istekle mücadele ederlerse puan ve puanlara yakın olurlar.

Kadro kalitesi olarak Sivasspor rakibine oranla önde. Kayserispor’u mağlup etmenin moraliyle deplasmana gelen Sivasspor’da Grosicki takımın en çok öne çıkan ismi. Onlar da bu maçtan en kötü ihtimalle 1 puanla dönerek rakibinin üzerindeki konumunu sürdürmek istiyor.

Çok zor bir maç olacak. İzmir’de oynanacak maçta Sivasspor’u biraz daha avantajlı görüyorum. Bahisseverlere önerim çok cazip oranıyla Sivas çifte şans olacak…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.