Bucaspor Gençlerbirliği maçı canlı izle Ziraat Türkiye Kupası

02.03.2011
81
Bucaspor Gençlerbirliği maçı canlı izle Ziraat Türkiye Kupası

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final Bucaspor Gençlerbirliği maçı canlı izle Bucaspor Gençlerbirliği maçını canlı izle Buca Gençlerbirliği kupa maçı izle

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final Bucaspor Gençlerbirliği maçı canlı izle Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında oynanacak Bucaspor-Gençlerbirliği maçının biletlerinin satışa çıktığı bildirildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, 2 Mart Çarşamba günü saat 18.00’de Yeni Buca Stadı’nda oynanacak maçın biletlerinin kale arkası 5, maraton 10, kapalı tribün 20, VIP 50 liradan satılacağı, biletlerin Bucaspor Kulüp Binası ve Buca Tur’dan temin edilebileceği belirtildi.

-BUCASPOR’DA 3 EKSİK-

Sarı lacivertli ekip, kupanın çeyrek final ilk maçında 2-0 yenildiği Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla sürdürecek. Bucaspor’da sakatlıkları bulunan Sercan, Musa ve Orhan’ın bu maçta dinlendirileceği bildirildi.

Kulüp Doktoru Çağlayan Cücen, bu 3 futbolcunun ligdeki Eskişehirspor maçına yetiştirilmesi için çalıştıklarını kaydetti.

Gençlerbirliği Kupada Bucaspor Engelini Aşmak İstiyor

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final 2. maçında Bucaspor’a konuk olacak olan Gençlerbirliği’nde futbolcular sahadan galibiyetle ayrılarak yarı finale adını yazdırmak istiyor.

Ankaragücü karşısında alınan 3 puanın kendileri için moral olduğunu söyleyen tecrübeli oyuncu Burak Özsaraç, yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını belirterek, ”Bucaspor ile yarın deplasmanda karşılaşacağız. 2-0’lık bir avantajımız var. Bu avantajı kullanarak yarı finale çıkacak bir skor elde etmek istiyoruz. Sonrasında da Fenerbahçe ile maç yapacağız. Ligde rahatlamak için o maçı da kazanmak istiyoruz. Ankaragücü ile başlayan galibiyet serimizi Bucaspor ve Fenerbahçe maçları ile devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

Başkent derbisinden galibiyetle ayrıldıkları için çok mutlu olduklarını dile getiren gurbetçi futbolcu Yasin Öztekin de, ”Daha iyi oynadığımız bir maçtan 3 puan ile ayrıldık. Bucaspor maçına iyi hazırlandık. Umarım o maçtan da galibiyetle ayrılırız. Fenerbahçe maçı da zor olacak. İnşallah Fenerbahçe karşısında da iyi bir oyunla galibiyet bizim olur.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Oktay Delibalta ve Serkan’ın sakatlıklarından dolayı kadroda yer alamayacağı kırmızı siyahlı ekipte Bucaspor maçı öncesi cezalı oyuncu bulunmuyor.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.