Bucaspor Fenerbahçe Maçı Canlı izle

24.04.2011
81
Bucaspor Fenerbahçe Maçı Canlı izle

Bucaspor Fenerbahçe Maçı Canlı izle buca spor fenerbahçe maçını seyret bucaspor fenerbahçe maçını canlı izle bucaspor fenerbahçe canlı izle buca fenerbahçe maçını canlı izle

Ligde son 5 haftaya girilirken Deplasmanda galibiyeti olmayan tek takım olan Bucaspor geçtiğimiz haftada Ankaragücünden 5 gol yiyerek bu hasretini devam ettirdi.Açıkçası kalan 5 maçta en yakın rakibinin 8 puan gerisindeLer şuan , ikili averajdada Sivas’tan gerideler yani Buca’nın ligde tutunabilmesi için Sivasspor’un kalan haftalarda hiç puan almadan 9 puan alması gerekiyor. Maçın diğer cephesinde ise Ligde oynadığı son 13 karşılaşmadan 37 puan çıkaran Fenerbahçe Buca deplasmanına geliyor..

Maçın Buca Arena yerine 50bin kişilik İzmir Atatürk Stadında oynanacak olması ve yapılan açıklamalar her şeyi daha net ispatlıyor bizlere.. Ligin ilk yarısındada Bucaspor sahası bakımda olduğu için maçlarını İzmir Atatürk’te yapıyordu ve Beşiktaş ve Galatasaray karşısında bu statta maçlara çıkmışlardı o zaman bilet fiyatları kapalı ve açık tribün 75, kale arkaları biletlerini 25 liradan satarken bu maç öncesinde açıklanan bilet fiyatları kapalı 100, açık 60 ve kale arkalarına 30 lira fiyat biçti. Yani biletlere zam uygulanmış !! Olabilir diyerek burayı geçiyoruz ancak bir yöneticinin kullandığı şu kelime daha net gösteriyor Buca’nın maça bakışına ”en az 40 bin seyirci, 2 milyon lira hasılat hedefliyor.” Açıkçası Buca’yı çoktan ligden düşürmüşLer..3 puan almaktan önce hasılatı düşünüyorlar ne denebilirki? Zaten 3 puanı alsan belli miktar para alıyorsun federasyondan !

Neyse maça geçelim, Bucaspor’da Landry Mulemo ve Carlos Fernandes kadro dışıydı , Orhan Ak ve Atilla Özmen Sakat durumları maç saati belli olacak Jose Leandro Gomes ise izinLi.. Fenerbahçe’de ise Selçuk sakat, Niang cezalı, Dia ve Özer’in durumları belli değil. Gökhan Gönül’ün oynaması bekleniyor..

Hafta içi AYkut Kocaman yaptığı açıklamada kaleci hariç her oyuncusunu forvet gibi oynatacağını söylemişti..Buca’nında kapanarak kazanacağı hiçbirşey yok açıkçası onlarda açık futbol’u tercih edeceklerdir..

Bucaspor’lu yöneticilerin beklediğine göre en az 40bin Fenerbahçe seyircisi önünde , kafada düşürülmüş Buca önünde 3 puana rahat ulaşacağını düşünüyorum.. İlk yarı Fenerbahçe ve ÜST tercihleri ideal…

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.