Bu sitenin görevi çok farklı!

Bu sitenin görevi çok farklı!

Linkleri cebiniz ve PC’niz arasında paylaşın!
Bilgisayar ve cebiniz arasındaki bağlantıyı farklı boyuta taşıyan bu siteye mutlaka şans verin…

Google’ın ‘Chrome to Phone’ hizmeti ile web sitesi bağlantılarını telefonunuza göndermek oldukça kolay ancak bu yalnızca Chrome, Firefox ve Android’e kısıtlı. Ücretsiz internet uygulaması Site to Phone ise tarayıcıların neredeyse tümüyle çalışıyor ve kaydolmanız da gerekmiyor.

PC’nizin başında internette gezinirken ilginizi çeken bir sayfaya rastladınız. Ancak aniden evinizde dışarı çıkmanız gerekti ve daha sonra okumak üzere sayfa adresini telefonunuzda saklamak istiyorsunuz. Site to Phone bunu tarayıcınızdaki bir bookmarklet ve telefonuzun giriş sayfasındaki bir kısayol sayesinde tek adımda yapabiliyor. Tek yapmanız gereken Site to Phone sitesini açmak ve size telefonda verilen URL’yi girmek. Bundan sonra adımları izlemeniz yeterli oluyor.

Kullanımı ise olukça kolay: İnternet’te gezinirken cebinize göndermek istediğiniz bir siteye rastladığınızda Site to Phone bookmarklet’ine tıklayın. Telefonunuzu açın ve Site to Phone kısayoluna basın. Hepsi bu kadar; sayfa telefonunuzda açılacaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.