Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. bölüm fragmanında Derini bekleyen büyük tehlike!

28.10.2010
86
Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. bölüm fragmanında Derini bekleyen büyük tehlike!

Bu Şehir Arkandan Gelecek yepyeni bir bölüm ile bu akşam Atvde ekrana gelecek. Merakla beklenen Bu Şehir Arkandan Gelecek 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde bu hafta Derin, Aliyle yüz yüze konuşmak ister. Buluşma yerine gittiğinde onu büyük bir tehlike beklemektedir.

ATV’nin iddialı dizisi Bu Şehir Arkandan Gelecek, bu akşam 7. bölümü ile ekrana geliyor. Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı’nın oturduğu, senaryosunu Ece Yörenç’in kaleme aldığı; başrollerini ise Kerem Bürsin, Leyla Lydia Tuğutlu, Gürkan Uygun, Osman Alkaş, Nilperi Şahinkaya, Defne Kayalar ve Burak Tamdoğan gibi isimlerin paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecekte bu hafta beklenmedik olaylar yaşanıyor. Ali ve Derin büyük bir tehlikeyle karşı karşıya kalırken, Tekin durumu farkedip harekete geçecek.

Bu Şehir Arkandan Gelecek yeni bölümleriye her Çarşamba akşamı Atvde.

BU ŞEHİR ARKANDAN GELECEK 7. BÖLÜM ÖZETİ

Bu Şehir Arkandan Gelecekde bu hafta Ali, annesinin mezarında Tekinle karşılaşır. Şahin onu karşısında görünce kendini kaybeder. Kavgaya tanık olan Ali, ikisinin arasındaki husumetin geçmişe dayandığını öğrenir. Yine de gitmeye kararlıdır. Ancak yediği dayağın hıncını almak üzere mahalleye adamlarını gönderen Tekin, Alinin kararını değiştirmesine sebep olur. Baba oğul sırt sırta dövüşürken bu kez mahallelinin de desteğini alırlar. Mafyaya borcunu ödeyemeyen Yiğit, köşeye sıkışır. Derin, Aliyle yüz yüze konuşmak ister. Buluşma yerine gittiğinde onu büyük bir tehlike beklemektedir. Ali, Derini kurtarmak için harekete geçer. Kızı ortadan kaybolan Tekin ise Aliyle birlikte kaçtıklarından şüphelenmektedir. Şahinin kapısına dayanır. Derin ve Aliyi bulmak için herkes seferber olur. Büyük tehlike altında olsalar da Ali ve Derin günlerden sonra ilk kez baş başa kalırlar.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.