Brezilya iskoçya maçını canlı izle

26.03.2011
83
Brezilya iskoçya maçını canlı izle

Brezilya iskoçya maçını canlı izle Brezilya iskoçya maçını canlı seyret Brezilya iskoçya maçı canlı izle Brezilya iskoçya canlı izle Brezilya iskoçya maçını izle

Brezilya iskoçya maçını canlı izle Londra’daki futbolseverler için bu hafta bir futbol şöleni olacak. Hazırlık maçında Brezilya ve İskoçya kozlarını paylaşacak. Brezilya son hazırlık maçında Fransa’ya yenilmişti ve maçın büyük bölümünü 10 kişi oynamak zorunda kalmışlardı. Bu maçta savunmadaki isimler değişmeyecek ama orta saha ve forvette daha genç oyuncular kadroya çağrıldı. Pato ve Robinho kadroda yok ayrıca Kaka, Melo ve Baptista da bu maç için kadroya alınmadı. Forvette 19 yaşındaki Neymar forma şansı bulabilir diğer bir isim ise 26 yaşındaki Nilmar. Ayrıca son maçlarda süper oynayan Tottenham’lı Sandro ve Shakthar’lı Jadson dikkat çeken isimler. Brezilya milli takımının formasını giymek için şans verilmesi çok önemli bir olay ve genç oyuncuların tüm hırslarıyla oynayacaklarını düşünüyorum.

İskoçya kadrosunda ise tanıdık bir isin Bursaspor’lu Kenny Miller olacak. 1 hafta sonra ligde karşılaşacak Andre Santos ve Kenny Miller bu kez milli formayla mücadele edecek. İskoçya Gruptaki son 2 maçını da kaybetti ve iyi görüntü vermedi. Önce Çeklere deplasmanda 1-0 yenildiler sonra da evlerinde İspanya’ya 3-2 mağlup oldular. Bu maçta daha önce tarihlerinde hiç yenemedikleri Brezilya karşısında iyi oynamak için çıkacaklar. Son hazırlık maçında K.İrlanda’ya karşı aldıkları 3-0’lık galibiyet bu maç öncesi iyi bir sinyal.

İki takım arasında ciddi bir kalite farkı var. Bu bir hazırlık maçı da olsa Brezilya’lı futbolcular maça asılacaklardır. Bence Brezilya maçı kazanır. Alternatif seçim olarak üst de değerlendirilebilir.

* Hazırlık maçı İngiltere’de oynanacaktır.

* Brezilya son 2 maçını gol atamadan kaybetti.

* Brezilya’nın son 3 maçı ALT bitti.

* İskoçya son 2 maçını 3-0’lık skorlarla kazandı.

* İskoçya’nın son 3 maçı ÜST bitti.

* Brezilya son 3 maçta İskoçya’yı yendi.

* Aralarındaki 4 maçın 2’si ALT, 2’si ÜST bitti

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.