Braga Rio Ave maçını canlı izle

20.03.2011
80
Braga Rio Ave maçını canlı izle

Braga Rio Ave maçını canlı izle Braga Rio Ave maçı canlı seyret Braga Rio Ave maçı canlı izle Braga Rio Ave canlı izle Braga Rio Ave maçını izle

24’üncü hafta maçında Braga, orta sıralardan Rio Ave’yi misafir edecek. Braga, Perşembe akşamı Uefa Avrupa Ligi’nde deplasmanda Liverpool’la kritik bir maça çıktı ve şimdi de o maçtan dört gün sonra Rio Ave ile karşılaşacak.

Braga, bu sezon tarihinde ilk kez Uefa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele etti ve bu durum lige olumsuz yansıdı. Geçen sezonun ikincisi Braga, şu an lider Porto’nun 34 puan gerisinde, altıncı sırada. Ekip, lig’de bu sezon bir türlü istikrar sağlayamadı. Peş peşe iki galibiyet alamadı. İç sahadaki iyi performansı herkesçe malum olan Braga, bu sezon 11 iç saha maçında yedi kez kazanıp, üç kez kaybetti.

Haftayı 11’inci sırada açan Rio Ave ise geride kalan 23 haftada yedi kez kazandı, altı da beraberlik elde etti. Ekip, deplasmanda 11 maçta üç galibiyet alırken, iki kez de berabere kaldı. Rio Ave son iki deplasman maçından galibiyetle ayrıldı ama Braga deplasmanından işleri kolay olmaz.

Braga, Avrupa ligi maçı oynayacak olması dolayısıyla Rio Ave önünde biraz yorgun çıkacaktır ancak aradaki dört gün de gerekli kondisyonu geri kazanmak için yeterli bir süre. Braga, zorlansa da iç sahada bence Rio Ave’yi yener. Braga’nın kazanacağına inanıyorum..

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.