Bodrum Masalı Dizisinin 8. bölümde Faryalı ve Ateş karşı karşıya geliyor

10.10.2016
76
Bodrum Masalı Dizisinin  8. bölümde Faryalı ve Ateş karşı karşıya geliyor

Bodrum Masalı 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı yeni bölümde Yıldız Faryalıya ağır sözler sarf ediyor. Sevilen dizi 8. yeni bölüm ile Perşembe akşamı izleyicinin beğenisine sunulacak

Bodrum Masalı 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecanlı dizide yine sular durulmuyor. İşte Perşembe akşamlarının vazgeçilmezi Bodrum Masalı 8. yeni bölüm fragmanı ve merak edilen detaylar..

Yapımcılığını TMC Yapım/ Erol Avcının üstlendiği dizi Bodrum Masalının başrollerinde, Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş) gibi genç isimler yer alıyor. Bodrum Masalı her Perşembe yeni bölümü ile saat 20:00de Kanal D ekranlarında!

BORDUM MASALI 8. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Bodrum Masalı son bölümde Yıldız, Evrenden boşanma kararı alıyor. Bu kararı öğrenen Su babasıyla konusuşunda ortalık karışıyor. Kararı Faryalıya söylediğini Sudan öğrenen Evren küplere biniyor.

Plajın açılış partisinde Yıldız, Evrenden boşanma kararını Faryalıya söylerken Su duyar ve çok öfkelenir. Kelebekin alacaklıları partiyi basar, Cenk ise Sunun gözüne girmek için bu fırsatı değerlendirmek ister. Aslı ile Ateşin yakınlaşmasından rahatsız olan Alara, bu durumu değiştirmek için Yiğit ve Aslının arasını yapmaya karar verir

Bu arada Yıldızın bakımını üstlendiği İpekin hastaneden zorla çıkarılacağının haberi gelir, Faryalı durumu düzeltmeye çalışır. Gözde-Gönenç ilişkisinden rahatsız olan Evren, bunu bozmak için Cahit ve Uzayla beraber plan kurar. Onları engellemek isteyen Ateş ve Aslı, Uzayın planını engellemek için harekete geçerler. Evren ve Gözdenin büyük sırrı açığa çıkma tehlikesine girer.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.