Bodrum Masalı dizisi Kanal D

Bodrum Masalı dizisi Kanal D

Bodrum Masalı dizisi Kanal D Timuçin Esen ve Şevval Sam’ın iddialı dizisi Bodrum Masalı’nın yayın tarihi belli oldu

Bodrum Masalı dizisinin konusu ne hangi oyuncular oynuyor? Kanal D‘nin yeni dizisi Bodrum Masalı hakkında tüm haberler…

Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi ”Bodrum Masalı”na yeni isimler katıldı. Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin’in yaptığı, başrollerinde Timuçin Esen, Şevvam Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmi Cem İntepe, Dilan Deniz Çiçek, Bora Cengiz’in yer aldığı diziye yeni oyuncular dahil oldu. Diziye Serel Yereli ve Ezgi Şenler dahil oldu.

Yazın iddialı dizileri arasında gösterilen Bodrum Masalı dizisi 18 Ağustos Perşembe akşamı yayın hayatına başlayacak.

BODRUM MASALI DİZİSİ 1. BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ailenin elinde kalan tek mal varlığı, Bodrum’da bulunan ve yarı yarıya ortak oldukları bir mütevazı oteldir artık. Yıldız’ın babası ölürken oteli kızının yanı sıra, zamanında Evren ile birlikte çalışmış ama onun aksine oteli hiç terk etmemiş olan Faryalı’ya bırakmıştır.

Ergüven ailesi, lüks yaşamlarını geride bırakarak, normalde yazları tatile gittikleri Bodrum’a, bu kez hayata yeniden başlamak üzere giderler. Bu değişiklik en çok süper zenginlerin gittiği bir lisede son sınıfta okuyan yüzücü Ateş’i ve aynı lisenin güzel sanatlar kısmında keman bölümünde öğrenci olan Su’yu etkiler. İki genç alıştıkları çevreden uzaklaşmakla kalmaz, aşklarını da kaybettiklerini düşünürler. Ateş ve Su, aşkın paradan üstün olduğunu anlamaları için uzun ve sancılı bir yola çıkarlar. Burada yeni dostluklar da kurarlar. Faryalı’nın erkek kardeşi Kelebek ve çocukluğundan beri hayat kavgası vermeye alışmış olan Aslı, Bodrum’da tanıştıkları ilk gençlerdir. Zaman zaman çatışsalar da Ateş ve Su mücadelenin ne demek olduğunu Kelebek ve Aslı ile keşfeder.

Evren, Yıldız ve Faryalı geçmişle yüzleşir, otel mücadelesinde taraf olurlar. Evren’in metresi Gözde ile kısa yoldan yeniden zengin olmak için çevirdiği oyunların karşısına, Yıldız’ın vefalı karakteri ve Faryalı’nın zaaflarından kurtulmak için verdiği mücadele dikilir. Bodrum insanları, esnafı, zengini, fakiri ile Ergüven ailesine yeniden hayata tutunma şansı verir… Hayat onları, Bodrum’un hiç bilmedikleri tarafından sınayacaktır.

BODRUM MASALI DİZİSİNDE KİMLER OYNUYOR? KİM HANGİ ROLDE?

Dizinin yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin yaparken, senaryosunu Başar Başaran yapıyor. Merakla beklenen dizinin müzikleri ise Cem Özkan’a ait.
Oyuncu kadrosu: Timuçin Esen (Faryalı), Şevval Sam (Yıldız), Murat Aygen (Evren), Alperen Duymaz (Ateş), Toprak Sağlam (Gözde), Dilan Çiçek Deniz (Su), Hilmicem İntepe (Kelebek), Serhan Onat (Uzay), Bora Cengiz (Cenk), Kaan Çakır (Cahit), Ebru Unurtan (Ceyda), Yener Gürsoy (Gönenç), Ezgi Şenler (Aslı), Serel Yereli (Alara), Zehra Yılmaz (Rana), Nazlı Kar (Şule), Basri Albayrak (Süha), Cemalettin Çekmece (Asım), Tülin Yazkan (İpek), Tugay Bahşi (Mert)

Kanal D’nin iddialı yaz dizisi Bodrum Masalı‘nın oyuncu kadrosuna ünlü bir oyuncu daha katıldı.

Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği, başrollerinde Şevvam Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmi Cem, Dilan Deniz Çiçek’in yer aldığı Bodrum Masalı yaz aylarında izleyici ile buluşacak. Merakla beklenen dizinin kadrosuna son olarak ‘Gönül İşleri’ dizisinde izlediğimiz Timuçin Esen de dahil oldu. Dizi, babalarının iflas etmesiyle hayatları alt üst olan bir ailenin yeni hayatına adapte olmasını konu ediniyor.

”Bodrum Masalı” iddialı kadrosuyla Haziran’da Kanal D’de!

Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluşacak olan, TMC Film’in yeni yaz dizisi başrollerini Şevval Sam, Murat Aygen, Hilmicem İntepe ve Dilan Çiçek Deniz’in paylaşacağı Bodrum Masalı dizisinin çekimleri sürüyor. Haziran ayında seyirci karşısına çıkacak olan yeni gençlik dizisinin setinden ilk kareler sosyal medyada yayınlandı. bodrum-masalı-dizisi

Bodrum Masalı dizisine yepyeni bir isim daha dahil oldu.​ Son olarak Tatlı Küçük Yalancılar ve Acı Aşk dizilerinde rol alan Alperen Duymaz dizinin kadrosuna katılan isim oldu.​ Bodrum Masalı yakında Kanal D’de.​

Bodrum Masalı dizisinin çekimleri de tüm hızıyla sürüyor.Kanal D, yaz dizisi olan Meleklerin Aşkı‘ndan sonra şimdi de Bodrum Lisesi dizisinin hazırlarını yapıyor.
Şevval Sam, setlere geri dönüyor. Ünlü sanatçı, Kanal D’nin bu yaz ekrana gelecek “Bodrum Lisesi” adlı gençlik dizisinde başrolü üstlenecek. Kanal D’nin 2016 yaz aylarında yayınlayacağı yeni dizisi Bodrum Masalı‘nin başrol oyuncuları belli oldu. Miss Turkey 2014 ikincisi Dilan Çiçek Deniz, çekimleri mart ayının ilk haftası başlayacak dizide Hilmi Cem İntepe ile kamera karşısına geçecek. Dizinin yapımcılığını ise son dönemde ‘Aramızda Kalsın’, ‘Gönül İşleri’ ve ‘Acı Aşk’ gibi işlerde imzası bulunan TMC üstlenecek. bodrum-lisesi-dizisi-hilmicem-intepe-dilan-çiçek-denizBodrum’da geçecek bir gençlik hikayesini konu alacak yapım yaz aylarında yayına girecek. Bodrum Masalı‘nın ilk bölümüyle Haziran ayında izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

ŞEVVAL SAM’DAN KISMETSE OLUR TANKUT’LA AŞK AÇIKLAMASI

Şevval Sam, sekiz yıl aradan sonra yeni bir dizide başrolü üstlenecek. Geçtiğimiz sene “Kara Kutu” adlı yapımda konuk oyuncu olarak yer alan Sam, bu kez gençlik dizisiyle izleyici karşısına çıkacak. Ünlü sanatçı, Kanal D’nin merakla beklenen “Bodrum Masalı” adlı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu.

Sam’ın partneri ise “Medcezir” dizisiyle tanınan Murat Aygen olacak. İkili dizide karı kocayı canlandıracak. Miss Turkey 2014 ikincisi Dilan Çiçek Deniz ve Hilmi Cem İntepe’nin de rol alacağı dizinin çekimlerine bu ay başlanacak. Bodrum’da geçen bir gençlik hikayesini konu alacak yapımın haziran ayında izleyici ile buluşması planlanıyor.

Hilmi Cem İntepe 2013’de Survivor’a katıldı.

Survivor yarışmasında, biri All Star olmak üzere iki defa yarışan Hilmi Cem İntepe ile tescilli güzel Dilan Çiçek Deniz, önümüzdeki günlerde çekimler için Bodrum’a gidecek. Hilmi Cem İntepe, 2013 yılında Survivor’ı birinci bitirerek büyük ödülün de sahibi olmuştu. Hilmi Cem İntepe, Muhteşem Yüzyıl ve Çalıkuşu dizilerinde de rol almıştı.

Dilan-Çiçek-Deniz-güneşin-kızları
Dilan Çiçek Deniz son olarak Güneşin Kızları dizisinde rol almıştı

DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR?

Sivas doğumlu olan 20 yaşındaki güzel finalist 1.77 boyundadır. Eğitim hayatına Ege Üniversitesinde Turizm Rehberliği bölümünde devam eden Dilan Çiçek Deniz ayrıca modellik ve oyunculukta yapmaktadır. Güzel finalistin oyunculuk kariyerinin başlangıcı Balayı isimli filmde olmuştur. Kanal D’nin sevilen dizisi Güneşin Kızları’nda ise Elif rolünü canlandıran Dilan Çiçek Deniz, Şubat ayında diziye veda etti.

Yarışmanın favorileri arasında gösterilen Dilan Çiçek Deniz’e 15 Mayıs akşamı düzenlenen Elidor Miss Turkey 2014 finalinde derece elde etmiştir. Dilan Çiçek Deniz katıldığı Elidor Miss Turkey 2014 yarışmasında Türkiye 2.güzeli ünvanını kazanmıştır.

Yaş: 20
Boy: 1.77
Doğum Yeri: Sivas
Eğitimi: Ege Üniversitesi – Turizm Rehberliği Bölümü
Mesleği: Oyuncu – Model

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.