Bodrum Masalı dizisi 16. bölüm fragmanlarında sırlar açığa çıkıyor

17.12.2016
86
Bodrum Masalı dizisi 16. bölüm fragmanlarında sırlar açığa çıkıyor

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Pazar akşamı ekrana gelecek olan Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında Evren ve Gözde arasında yaşananların ortaya çıkması ile birlikte yer yerinden oynayacak. Yıldız ve Ateş, Evren hakkında ki gerçekleri öğrenince paramparça olacak. Bodrum Masalı gerilim dozu yüksek sahneleri ile Pazar akşamı izleyenlerinin karşısında

Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Bodrum Masalı dizisinde Evren ve Gözde arasında yaşananları tüm çıplaklığıyla gören Faryalı, Evren ve Gözdeden hesap sorar. Yaşananları kimseye anlatmaması konusunda Evren, Faryalı yı uyarır.

Kapıdan çıktığı sırada kapıda Yıldızı gören Faryalı nasıl bir yol izleyecektir. Ateş, gerçekleri Aslıdan duyunca yıkılacaktır. Başrollerinde Timuçin Esen, Şevval Sam, Murat Aygen, Alperen Duymaz, Hilmicem İntepe, Dilan Çiçek Deniz, Serhan Onatın yer aldığı Bodrum Masalı 16. yeni bölüm fragmanları ile 18 Aralık Pazar saat 20:00da ekrana geliyor.

BODRUM MASALI 16. BÖLÜM FRAGMANI

BODRUM MASALI 16. BÖLÜM ÖZETİ

Faryalı, Evren ve Gözde’yi yakalamıştır. Aslı ise Ateş’e babasının annesini aldattığını söylemek üzere yoldadır. Gözde’nin planı işlemiştir. Evren, sırrını korumak için hem Faryalı hem de Aslı’ya karşı mücadele etmek zorundadır.

Gönenç her şeyden habersiz Uzay’a, Gözde ile kuracakları mutlu gelecekten bahsetmektedir. Evren’in sırrı açığa çıkarsa bundan herkes etkilenecektir. Herkesin hayatı değişmek üzeredir.

BODRUM MASALI 16. BÖLÜM 2. FRAGMANI


BODRUM MASALI GENEL HİKAYE

Evren Ergüven pek çok otel sahibi varlıklı ve hırslı bir adamdır. Karısı Yıldız çocukları Ateş ve Su ile birlikte İstanbulda görkemli bir hayat sürmektedir, Otellerinin büyük kısmının olduğu Bodrumda ise ikinci bir kadınla kurduğu gizli bir yaşamı vardır. Evrenin bu düzeni ard arda verdiği yanlış kararlar neticesinde gelen hızlı iflasıyla tamamen bozulur.

Ailenin elinde avucunda Bodrumda Yıldızın babasından miras eski bir ev ve küçük bir otelin yarı hissesinden başka bir şey kalmamıştır. Ergüven Ailesi lüks yaşamlarını terk etmek, o köhne eve taşınmak ve küçük otelle hayata yeniden başlamak zorundadır artık.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.