Bodrum Masalı 6. yeni bölümde Ateş intikamını alıyor

23.09.2016
81
Bodrum Masalı 6. yeni bölümde Ateş intikamını alıyor

Bodrum Masalı yine dikkat çekici bir bölüm ile ekrana geldi. Kanal Dnin çiçeği burnunda dizisinde gençlerin kafe açma uğraşına Uzay nokta koyuyor. Entrikanın bir an olsun eksik olmadığı Bodrum Masalında açılış günü yaşananlar herkesi çok şaşırtıyor. Ateş, Uzay ile yumruk yumruğa kavgaya girişiyor. İşte son bölüm özeti ve 6. yeni bölüm fragmanı.

Bodrum Masalı yeni bölüm fragmanında heyecan dorukta. Uzay, Ateş ve Kelebekin birlikte kafe açmaması için elinde geleni yapıyor. Ancak işleri bozan ismin Uzay olduğunun anlaşılması ile birlikte Ateş küplere biniyor.

BODRUM MASALI 6. YENİ BÖLÜM FRAGMANI


Cahit, Uzay’ın yardımı ile Alara’yı bulur. Ateş’ten hesap sormak niyeti ile harekete geçer. Yıldız, Ateş’i korumak uğruna Ceyda ve Cahit ile de mücadele edecektir. Şule, Faryalı’nın Yıldız’a hala aşık olduğundan şüphelenmektedir. Kıskançlık içinde ne yapacağına karar vermeye çalışır. Faryalı ise Evren’in otelin aleyhinde çalıştığını fark eder ve Evren’e karşı tavır alır. Evren, planlarını gerçekleştirebilmek ve otelde söz sahibi olmak için çabalamaktadır. Bu uğurda herkesi ve her şeyi kullanmaya hazırdır.

Kelebek, uzun zamandır boş duran bir plaja kafe açma hayali kurmaktadır. Bu hayaline Ateş, Su ve Aslı da ortak olurlar ancak bu iş zannettikleri kadar kolay olmayacaktır. Uzay ve Cenkin de bu girişimi baltalama istekleri gençlerin masum girişimini iyice zorlaştıracaktır.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.