Bodrum Masalı 12. yeni bölümde Faryalı ve Yıldız arasında sürpriz yakınlaşma

07.11.2016
84
Bodrum Masalı 12. yeni bölümde Faryalı ve Yıldız arasında sürpriz yakınlaşma

Kanal D ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisi Bodrum Masalı 12. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyiciler tarafından soluk soluğa izlenen Bodrum Masalı yeni bölümde Faryalı ve Yıldız arasında şoke edecek bir yakınlaşma yaşanıyor. Bodrum Masalı her Pazar Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor

Bodrum Masalı dizisinin başrollerinde Timuçin Esen ve Şevval Sam gibi başarılı isimler yer alıyor. Yapımcılığını TMCnin üstlendiği Bodrum Masalı 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Bodrum Masalı 12. bölümde Faryalı ve Yıldız arasında beklenmedik yakınlaşma yaşanıyor. Bodrum Masalı 12. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde..

BODRUM MASALI 12. BÖLÜM FRAGMANI


Bodrum Masalı 12.Bölüm Fragmanı yayında! Faryalı ve Yıldız arasında sürpriz yakınlaşma! Faryalıdan yıllar sonra gelen itiraf! Bodrum Masalı yeni bölümüyle Pazar 20.00de Kanal Dde!

BODRUM MASALI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Bodrum Masalı 11. Bölümde; Evren, Yıldızın güvenini kazanmaya çalışırken, Gözde oyunu bozuyor! Ateş ve Aslının başı derttedir. Hem adada mahsur kalırlar hem de Aslı’nın hayatı tehlikededir.

BODRUM MASALI 11. BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yıldız, çocukların başına gelenleri duyunca çok üzülür. Evren, onun zayıf tarafından yararlanarak onu Faryalı’ya karşı doldurur. Alara, Aslı ile Ateş arasındaki yakınlığı, Cenk ise Kelebek’in Su’ya karşı tavırlarını kıskanmaktadır. Kıskançlık iki genci de hoş olmayan davranışlara yöneltecektir.

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.