Bir Garip Aşk 96. son bölümde neler oldu? – İzle

21.03.2016
81
Bir Garip Aşk 96. son bölümde neler oldu? – İzle

Bir Garip Aşk 96. son bölümde neler oldu? – İzle Kanal 7 ekranlarında ilgiyle izlenen dizi Bir Garip Aşk son bölümde yine ekrana kilitledi. Bir Garip Aşkta DNA test sonuçlarında büyük şok yaşanıyor. Merakla beklenen Bir Garip Aşk yeni bölüm fragmanı ve son detaylar haberimizde

Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehtanın oyunculuğunu paylaştığı Bir Garip aşk dizisi izleyici ekrana kilitliyor. Bir Garip Aşk son bölümde DNA test sonuçlarında büyük şok yaşanaıyor. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte dizi ile ilgili son detaylar..

BİR GARİP AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DNA SONUÇLARI ARNAV VE AARAV’IN AKRABALIĞINI DOĞRULUYOR

Ekranların tutkuyla izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün, Khushi ve Arnav’ı eğlenirken gören Sheental ikiliyi kıskanır. DNA raporunda Arnav ve Aarav arasında kan bağı olduğunu okuyan Khushi, Sheental’den hesap sorar. Okuldaki Babalar Günü kutlamasına yalnız katılan Aarav’ın durumuna üzülen Khushi olanları Arnav ile paylaşınca Arnav onun babası olarak okula gider ve kutlamalara katılır.

96. Bölüm
Sheental, Khushi ve Arnav’ın birlikte eğlendiklerini görünce onları kıskanır. Khushi, Arnav ile Aarav’ın akraba olduğunu doğrulayan DNA sonuçlarını görünce Sheental’ı sorgular ve ona Arnav ile geçmişte neler yaşadıklarını sorar. Aarav’ın okuldaki Babalar Günü kutlamasında yalnız olacağı için üzüldüğünü gören Khushi durumu Arnav’a anlatır. Babasız büyümenin ne demek olduğunu çok iyi bilen Arnav okula gitmeye karar verir. Babaları ile eğlenen çocuklar kibirli bir şekilde köşede yalnız başına oturan Aarav’ı süzerken Arnav’ın onun babası olarak kendini tanıtarak kutlamaya katılması oradakileri şaşkına çevirir. Babaların oğulları ile birlikte katıldığı müzik yarışmasına katılan Arnav ve Aarav bu yarışmanın galibi olurlar. Diğer yandan Khushi ve Arnav evlilikleri hakkında planlar yapmaktadır.

İKİ FARKLI İNSANIN AŞK DOLU HİKAYESİ ‘BİR GARİP AŞK’ Kanal 7 EKRANLARINDA

Bazen katlanabileceğiniz en son kişi, onsuz yaşayamayacağınız tek kişidir. Birbirleriyle olamayan, ayrı da kalamayan iki kişinin hikayesi ‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16:00’da Kanal 7 ekranlarında.

Hindistan ekranlarının sevilen dizisi ‘Bir Garip Aşk’ dünya görüşleri birbirine tamamen zıt olan Khushi ve Arnav’ın büyük aşkını izleyiciyle buluşturacak. Kendi halinde, aile değerlerine bağlı, manevi ilkelerle hareket eden Ksushi, inandığı değerlerin arkasında duran, güçlü karakteri ile tüm zorlukların üstesinden gelebilen genç bir kızdır. Onun tam zıttı olan Arnav ise hırslı, ne olursa olsun amacına ulaşmak için çalışan, dünyada aşk dahil her şeyin satın alınabileceğine inanan bir adamdır. Farklı karakterlere sahip Kshushi ve Arnav’ın aşk ve nefrete dayalı ilişkilerinde Arnav, herkesi kontrol edebileceğini kanıtlamak için, Khushinin sarsılmaz ahlaki değerlerini sürekli yıkmaya çalışırken; diğer taraftan Khushi her zaman kendi değerlerini ve ilkelerini takip etmeye çalışır.

‘Bir Garip Aşk’ hafta içi her gün saat 16.00’da yeni bölümleri, saat 12:00’de ise tekrar bölümleri ile Kanal 7 ekranlarında

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.