Bir Erkek Bir Kadın Bir Çocukta bebek heyecanı

Bir Erkek Bir Kadın Bir Çocukta bebek heyecanı

Bir Erkek Bir Kadın Bir Çocuk’ta bebek heyecanı Yeni sezona sürprizlerle başlıyorlar

1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk Fox TV’de hangi gün yayınlanacak ne zaman başlayacak?

Bir Erkek Bir Kadın Bir Çocuk yeni sezona düğün ve bebek heyecanıyla başlıyor. Yıllardır aşkları, kavgaları, kıskançlıkları ile Türkiye’nin en çok takip edilen 1 Erkek 1 Kadın’ı, Zeynep ile Ozan FOX ekranlarında hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk 11 Eylül Perşembe akşamı saat 23:30′da FOX TV’de başlıyor.

Demet Evgar ve Emre Karayel’in oynadığı fenomen dizi, ilk bölümü ile 11 Eylül Perşembe akşamı FOX TV’de yayınlanacak. Yapımcılığını Bando Yapım’ın üstlendiği dizide geçen sezon Zeynep karakteri (Demet Evgar) hamile kalmış ancak çok istemesine rağmen Ozan (Emre Karayel) ile evlenememişti. Bu sezon Zeynep’in hamileliği ile birlikte hayatlarının değişimini izleyeceğimiz fenomen dizi, her hafta Perşembe ve Cuma akşamları FOX ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Sosyal medyadaki takipçi sayısı, yüksek izlenme oranları ve sosyal sorumluluk projelerine verdikleri desteklerle dikkat çeken 1 Erkek 1 Kadın, bundan sonraki yolculuğuna bir de çocukla devam edecek !

1 ERKEK 1 KADIN 1 ÇOCUK DA DÜĞÜN TELAŞI
Nihayet o gün gelmiş çatmıştır! Onca yılın ardından Zeynep ve Ozan dünya evine girecektir. Ama elbette ki onca hazırlık onca plana rağmen dünya evine girmek, özellikle Ozan için hiç de kolay olmayacaktır! Demet Evgar ve Emre Karayel’in oynadığı fenomen dizi, ilk bölümü ile 11 Eylül Perşembe akşamı saat 23:30′da FOX TV’de

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.