Bir Çocuk Sevdim 23. Bölüm Fragmanı izle 24 Şubat Cuma

Bir Çocuk Sevdim 23. Bölüm Fragmanı izle 24 Şubat Cuma

Bir Çocuk Sevdim 23. Bölüm Fragmanı izle STAR TV ekranlarında yayınlanan Bir Çocuk Sevdim 23. Bölüm Fragmanı online internetten izle Bir Çocuk Sevdim 24 Şubat Cuma Fragmanı izle

Bir Çocuk Sevdim 22. Bölüm Özeti; Mine fidye için kaçırılır!

Sinan ne olduğunu anlayamadan panikle Derinin evine gider. Alacaklılar, işin şakası olmadığını göstermiştir. Derin korku içindedir. Sinan hemen onu çıkarıp, yeni tuttuğu eve götürür.

Timurun sabrı tükenmiştir. Mineyi de oğlunu alıp eve götürmek ister. Mine direnir ve Timuru hem çok kıran hem de kızdıran bir şey yapar. Bunun üzerine Timur da boş durmaz. İki adamın da çekiştirip durmasından bunalan Mine, artık bir karar vermek zorundadır. Sinana gider ve onunla da tartışırlar. Bundan sonrası çok daha büyük olaylara gebe olacaktır.

Mine birden ortadan kaybolur. Sinanla buluştuğunu bilen Süreyya endişelenir, Timurun öğrenmesinden de çekinir. Fakat çok geçmeden kötü haber herkese ulaşır.

Bir Çocuk Sevdim 23. Bölüm Fragmanı izle, Bir Çocuk Sevdim 23. Bölüm Fragmanı, Bir Çocuk Sevdim 23. Bölüm Fragmanı izle, Bir Çocuk Sevdim 23. Bölüm Fragmanı Seyret, Bir Çocuk Sevdim 23. Bölüm Fragmanı HD izle, Bir Çocuk Sevdim 23. Bölüm Fragmanı Full izle, Bir Çocuk Sevdim 24. Bölüm Fragmanı izle, Bir Çocuk Sevdim Son Bölüm Fragmanı izle

Öte yandan dibe doğru giden Turanın sürpriz bir misafiri vardır. En yalnız hissettiği anda kendini yeniden sıcak, güvenli bir ortamda bulur. Fakat olaylar istediği gibi gitmeyecektir.

Bir Çocuk Sevdim 23. Bölüm fragmanı yayınlandığı anda sitemizde yer alacaktır

BİR YORUM YAZIN

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.